Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Alimente care te scapa de toxine

de Sunt Fericita la 2023-07-07
Alimente care te scapa de toxine
Stiai ca exista alimente care te scapa de toxine? Daca iti doresti o viata mai sanatoasa si un trai lipsit de vizite la medic, atunci continua sa citesti mai jos!


Mesele copioase si dietele nesanatoase pot sa ne creeze foarte mari probleme de sanatate in timp, asta pe langa faptul ca pot sa influente cu usurinta acumularea de kilograme. Aceste obiceiuri nesanatoase pot sa strice estetica unui corp frumos si vor ajuta la dezvoltarea unor afectiuni care vor necesita tratamente scumpe si te vor distrage de la ceea ce aveai planuit. Noi suntem alaturi de tine si iti va oferi cateva sfaturi si idei pentru a te putea proteja de eventualele neplaceri ce iti pot fi create de obiceiuri nesanatoase.

In primul rand, este foarte important sa nu uiti ca cele trei mese de peste zi sunt foarte importante. Respecta cu strictete micul dejun, pranzul si cina. Doar asa iti vei putea stabili o dieta care sa iti asigure necesarul de nutrienti si un echilibru in alimentatie.

In al doilea rand, trebuie sa bei apa zilnic. Cel putin doi litri de apa iti vor asigura o functionare optima a organelor tale. Apa joaca un rol vital in orice dieta, insa intr-acelasi timp trebuie sa renunti la bauturi carbogazoase si sucuri naturale din comert, care pot contine foarte multe ingrediente ce-ti pot ridica cu usurinta nivelul zaharului in sange sau iti vor crea gaze la stomac. Pe langa apa, ar trebuie sa consumi si ceaiuri sau infuzii din plante. De asemenea, un pic de suc de lamaie adaugat intr-un pahar de apa te va ajuta sa iti stimulezi metabolismul si iti va creste nivelul de absorbtie al vitaminei C. Un pahar de apa cu un pic de suc de lamaie dimineata va ajuta la revigorarea mult mai usoara a organismului dupa o noapte de somn.

In al treilea rand, nu uita ca somnul este foarte important. Studiile arata ca persoanele care dorm mai putin de 8 ore pe noapte pot castiga mult mai usor in greutate.

Primele semne care va arata ca aveti nevoie de detoxifiere sunt oboseala, stresul, durerile de cap, ametelile si tenul iritat.

De la inceput trebuie sa intelegem ca detoxifierea nu trebuie privita ca o dieta draconica. Poftele pot fi satisfacute, insa nu cu o intreaga felie de tort sau o tableta de ciocolata daca apare pofta de dulce. Este important sa portionom cu atentie fiecare masa.

Fructele si legumele sunt o sursa naturala de vitamine, iar complexul oferit de acestea va inlocui toti radicalii rai prezenti in corpul nostru si va intari sistemul imunitar. Un mar pe zi ajuta la eliminarea mai usoara aditivilor, datorita continutului de pectina. Varza reduce nivelul grasimilor din sange si contribuie la cresterea productiei de enzime ce ajuta la detoxifierea corpului. Sfecla rosie protejeaza ficatul prin distrugerea grasimiii acumulate pe acesta. Se poate consuma des si in cantitati un pic mai mari pentru ca are foarte putine calorii.

Finalmente, indiferent de ce dieta alegeti, nu uitati ca un pic de miscare este complementara alimentatiei si ajuta la functionarea propice a organismului!
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.56 din 5 - 17 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre alimente

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre scapa

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre toxine

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre viata sanatoasa

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0