Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sirop de catina - beneficii si efecte

de SuntFericita.ro la 2021-11-03
Sirop de catina - beneficii si efecte
Efectele catinei sunt arhicunoscute, dar siropul de catina prinde din ce in ce mai mult teren. Iata beneficiile si efectele pe care trebuie sa le stii!


Boabele de catina sunt fructe mici, portocalii stralucitoare sau galbene care cresc intr-un arbust. Nu este o planta pretentioasa si creste in diferite locuri din intreaga lume. Catina noastra este cultivata in Romania, de catre fermieri ecologici independenti.
 
Catina are o aroma surprinzator de tropicala, aproape ca o combinatie de lamaie, ananas si agrisa. Aceasta este din ce in ce mai cunoscuta in comunitatea culinara.
 
Desi ar putea fi in dieta noastra zilnica, fructele de catina au fost venerate pentru beneficiile lor pentru sanatate inca din cele mai vechi timpuri.
 
Siropul de catina consumat cu moderatie presupune introducerea in dieta a unei cantitati insemnate de vitamina C, vitamina A, beta-caroten, omega 2, 6, 9 si omega 7 care:
  • sustin functia inflamatorie;
  • faciliteaza comunicarea intre grasimea si tesutul muscular din corpul nostru;
  • combat efectele nocive ale sistemului metabolic – o combinatie ingrijoratoare de diabet, hipertensiune arteriala si obezitate (acizii grasi – Omega 3,5,7,8 si 9 sustin sanatatea cardiovasculara);
  • au functie imunitara si cresterea tesutului celular si osos;
 
Mai mult, vitamina A, in combinatie cu vitamina C, vitamina E, zinc si cupru, a redus riscul degenerescentei maculare avansate. Degenerescenta maculara este principala cauza de orbire legata de varsta. O singura boaba de catina contine de opt pana la saisprezece ori mai multa vitamina C decat o portocala!
 
Catina procesata in sirop de catina cu miere, este adesea creditata cu imbunatatirea sanatatii si a rezistentei pielii, oaselor, gingiilor si dintilor, iar acest lucru este, cel putin partial, pana la continutul sau incredibil de vitamina C.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate


Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta  in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...

Oferta Speciala
valabila 48h

de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.71 din 5 - 7 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre catina

Cele mai citite articole

Grasimea de la nivelul abdomenului este inamicul numarul unu al femeilor care isi doresc o talie de ...
Proteinele, pentru majoritatea oamenilor inseamna o portie de carne carne, sursa sigura pe care ...
Pietrele la rinichi, infectiile de tract urinar sau cancerul renal sunt doar cateva dintre ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016