Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Spune-mi ce culoare porti, sa-ti spun cine esti

Spune-mi ce culoare porti, sa-ti spun cine esti
Cand stai si te uiti la hainele din dulap, poate vrei sa treci de simplul prag impus de vremea de afara si sa iei in calcul si alte elemente ale zilei ce sta sa inceapa. Ce voi face azi? Cu cine ma voi intalni? Cum ma simt azi? Diverse culori traduc diverse sentimente si semnificatii, caci culorile afecteaza si reflecta starea de spirit. Ceea ce inseamna ca alegerile tale sunt un mod important de comunicare a personalitatii.


Rosu: daca vrei sa te faci remarcata, imbraca-te in rosu. Rosu inseamna sexualitate, vitalitate si putere. Are efecte puternice asupra comportamentului, caci afecteaza capacitatea de concentrare si te poate convinge ca purtatorii ei sunt mai atragatori.
Albastru: Ai o sesiune de brainstorming in agenda? Alege ceva albastru cu care sa te imbraci, caci induce liniste si relaxare. Nu este nicio supriza deci ca cei mai multi oameni se simt confortabil in haine albastre. Senzatia de liniste atrage foarte bine creativitatea O cercetare a Universitatii British Columbia a descoperit ca, pentru ca oamenii asociaza albastrul cu deschiderea si pacea, se simt mai in siguranta explorandu-si ideile.
Negru: Negrul tinde sa fie culoarea default, pentru ca se asorteaza usor si merge cu orice. Negrul este elegant, formal si slabeste. Dar negrul are conotatii negative. Un studiu al Unievrsitatii din Florida a descoperit ca jucatorii de hockey cu bluze negre primeau mai multe penalizari, probabil pentru ca negrul este asociat agresivitatii.
Verde: Verdele emana incredere si sanatate emotionala. Verdele este subtil si proaspat si indica natura si ecologie. Este culoarea sanatatii si stimuleaza creativitatea.
Portocaliu: Daca simti ca vrei sa ai o zi mai bataioasa, alege portocaliul. Acesta emana caldura si vibratii si persoana care poarta portocaliu se face foarte usor remarcata. Nu uita insa ca, in ciuda conotatiilor pozitive, portocaliul puternic respinge. Cercetarile arata ca portocaliul este culoarea cea mai putin placuta, mai ales in randul femeilor.
Mov: Daca vrei sa inspiri un aer de regalitate si de leadership, poarte mov, o combinatie de rosu si albastru, deci, o combinatie foarte puternica. Nu purta insa mov daca participi la un interviu sau la o sedinta importanta, pentru ca ii face pe cei din jurul tau sa se simta inconfortabil.
Roz: Cand vezi o rochie roz, spui automat ca e draguta, nu senzationala. Rozul are insa efecte puternice asupra starii de spirit si a sanatatii emotionale. In anii 1970, psihologul Alexander Schauss a descoperit ca detinutii care aveau tavanul si pertii celulei vopsiti in roz au manifestat o agresivitate mai mica.
Gri: Griul este o culoare naturala care nu are un efect extrem de puternic asupra starii de spirit. Griul este o alegere buna daca vrei sa emani un aer sofisticat. Numai ca trebuie sa fii atenta la puterea lui represiva. Daca porti gri tot timpul, s-ar putea sa te trezesti cu accente depresive.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre moda

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0