- 700 g boabe de mazare verde
- cateva frunze de spanac
- 2 l supa de carne
- 1 lingurita unt
- 1 lingurita faina
- 1 lingurita zahar
- patrunjel verde
- sare
- piper
- 150 g smantana
Mod de preparare:
- Fierbi mazarea cu apa si putina sare.
- Dupa ce a dat in clocot, adaugi si frunzele de spanac.
- Cand mazarea s-a patruns bine iei vasul de pe foc.
- Dupa ce s-a racorit, pasezi mazarea si spanacul cu ajutorul unui blender, adaugi supa strecurata si lasi sa mai fiarba circa 10 minute.
- Separat freci untul cu faina, diluezi cu putina supa si torni in oala.
- Adaugi zaharul, sare dupa gust, patrunjel verde tocat fin si lasi sa fiarba inca 5 minute.
Servesti supa calda, cu smantana. Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori
Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 3.63
din 5
- 4 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!