- 700 g boabe de mazare verde
- cateva frunze de spanac
- 2 l supa de carne
- 1 lingurita unt
- 1 lingurita faina
- 1 lingurita zahar
- patrunjel verde
- sare
- piper
- 150 g smantana
Mod de preparare:
- Fierbi mazarea cu apa si putina sare.
- Dupa ce a dat in clocot, adaugi si frunzele de spanac.
- Cand mazarea s-a patruns bine iei vasul de pe foc.
- Dupa ce s-a racorit, pasezi mazarea si spanacul cu ajutorul unui blender, adaugi supa strecurata si lasi sa mai fiarba circa 10 minute.
- Separat freci untul cu faina, diluezi cu putina supa si torni in oala.
- Adaugi zaharul, sare dupa gust, patrunjel verde tocat fin si lasi sa fiarba inca 5 minute.
Servesti supa calda, cu smantana. Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
