- 700 g boabe de mazare verde
- cateva frunze de spanac
- 2 l supa de carne
- 1 lingurita unt
- 1 lingurita faina
- 1 lingurita zahar
- patrunjel verde
- sare
- piper
- 150 g smantana
Mod de preparare:
- Fierbi mazarea cu apa si putina sare.
- Dupa ce a dat in clocot, adaugi si frunzele de spanac.
- Cand mazarea s-a patruns bine iei vasul de pe foc.
- Dupa ce s-a racorit, pasezi mazarea si spanacul cu ajutorul unui blender, adaugi supa strecurata si lasi sa mai fiarba circa 10 minute.
- Separat freci untul cu faina, diluezi cu putina supa si torni in oala.
- Adaugi zaharul, sare dupa gust, patrunjel verde tocat fin si lasi sa fiarba inca 5 minute.
Servesti supa calda, cu smantana. Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 3.63
din 5
- 4 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!