- 700 g boabe de mazare verde
- cateva frunze de spanac
- 2 l supa de carne
- 1 lingurita unt
- 1 lingurita faina
- 1 lingurita zahar
- patrunjel verde
- sare
- piper
- 150 g smantana
Mod de preparare:
- Fierbi mazarea cu apa si putina sare.
- Dupa ce a dat in clocot, adaugi si frunzele de spanac.
- Cand mazarea s-a patruns bine iei vasul de pe foc.
- Dupa ce s-a racorit, pasezi mazarea si spanacul cu ajutorul unui blender, adaugi supa strecurata si lasi sa mai fiarba circa 10 minute.
- Separat freci untul cu faina, diluezi cu putina supa si torni in oala.
- Adaugi zaharul, sare dupa gust, patrunjel verde tocat fin si lasi sa fiarba inca 5 minute.
Servesti supa calda, cu smantana. Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic
Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 3.63
din 5
- 4 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!