Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Gandurile unei femei mature: Copiii sunt niste brute

Gandurile unei femei mature: Copiii sunt niste brute
Copiii nu se nasc buni. Au un fantastic instinct de supravietuire. Vin la pachet cu ochi mari, guri mici si piele fina pentru a te face instantaneu raspunzatori de buna lor stare. Au somnul foarte usor, ca mecanism de protejare. Asta pe socoteala somnului adultilor parinti care umbla ca niste zombi tampi. Si se mai simt si binecuvantati de divinitate pentru nebunia asta in care s-au bagat si care le va macina tineretea, banii, sanatatea.


Nici cand incep sa mearga copiii nu se fac mai scumpi, mai iubibili. Strica tot ce prind in cale, darama, au obsesii cu apa de la robinet care trebuie sa curga in continuu, scuipa tot ce le bagi in gura si fac febra. Febra din aia mare, cu muci lumanare incununandu-le chipurile care, da, si acum sunt perfect de dragalase. 
Cred ca ar trebui ca toti adultii sa apeleze la slujbe de exorcizare a slabiciunii fata de bebelusi si fetite subtiri cu breton care merg la balet. Suntem, in mod evident, posedati. Cum altfel ne-am lasa de buna voie calcati in picioare de niciun metru de carne dracoasa si voci subtiri modelate in tonalitati din ce in ce mai ascutite care sa zgarie creierii parintilor care mai au un pic de personalitate si demnitate si zic nu, nu e frumos sa mananci din gunoi sau sa musti cainii de coada?
Mai cresc un pic si trebuie sa-i socializezi, caci cica face bine la dezvoltarea personalitatii. Dumnezeule mare, ati stat vreodata intr-un loc de joaca fara a fi consumat bauturi alcoolice, avand deci simturile adormite? Cate urlete, imbranceli, jucarii aruncate in cap, nisip bagat in gura, trantit cu fundu’ de pamant, mancat de frunze si de maini de alti copii... Totul sub supravegherea dobitoacelor de pe margine care bolborosesc texte motivationale gen e bine sa imparti, spune multumesc, stai sa-ti puna mama poza pe facebook.
Daca mai lasi inca ceva timp sa treaca, ajunge copilul la scoala. Sa te fereasca sfintii tututor religiilor sa ai un dinte in plus sau in minus, pantofi verzi, burtica, gusa, par cret, alunita pe nas sau orice altceva s-au gandit Creatorul sau parintii ca ti-ar sta bine. Colegii te manaca de viu. Iti distorsioneaza numele sa te umileasca, te fac gras, slab, lungan, piticanie in functie de ce nu ti se potriveste, iti calca ghiozdanul in picioare si te spun lu’ doamna ca pari a sti raspunsul la toate intrebarile ceea ce este nefiresc pentru o bruta prepubera.
Mai departe, la o alta varsta, nu am avut placerea sa ajung, dar o sa va povestesc si de pe acolo.
Repet, toti copiii sunt brute. In afara de ai mei.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre copii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre parinti

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre supravietuire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre facebook

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0