Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Zodiacul animalutelor de companie 2 (fecioara-pesti)

Zodiacul animalutelor de companie 2 (fecioara-pesti)
Nu exista doi caini la fel si nici doua pisici carora sa le placa exact aceleasi lucruri... in afara de tolaneala in caldura, desigur Dincolo de caracteristicile generale ale fiecarui animal de companie, se afla trasaturi zodiacale specifice, spun specialistii. Continuam asadar cu a doua parte a zodiacului animalelor de companie...


Despre animalele nascute in zodia berbec (21 martie-20 aprilie), taur (20 aprilie-20 mai), gemeni (21 mai-21 iunie), rac (22 iunie-22 iulie), leu (23 iulie-22 august), fecioara (23 august-22 septembrie), citeste aici.
BALANTA (23 septembrie-22 octombrie)
Animalele de companie nascute in zodia balantei comunica cu stapanii lor prin priviri. Sunt creaturi active, energice, cu maniere nu tocmai frumoase, care pun la incercare rabdarea oamenilor. Fac absolul orice pentru a atrage atentia si atunci cand o dobandesc se dovedesc a fi animale de companie afectuoase cu oamenii dar si cu alte animale din casa. desi balanta pare o zodie echilibrata, ei nu pot urma o rutina si intra mereu in bucluc.
SCORPION (22 octombrie-21 noiembrie)
Animalele de companie care apartin acestei zodii sunt foarte loiale si amuzante. Sunt foarte atasate de casa si au capacitatea de a citi gandurile oamenilor, pentur stiu mereu cand acestia sunt tristi sau ingandurati, pentru a le aduce zambetul pe fata cu o moaca haioasa ori un giumbusluc acrobatic. Cu toate astea, animalele de companie socrpion sunt de fapt fiinte singuratice, care traiesc in lumea lor proprie. Nu se inteleg bine cu celelalte animale de casa si pot fi foarte incapatanate.
SAGETATOR (22 noiembrie-21 decembrie)
Zodiacul animalelor de companie i-a inzestrat pe scorpioni cu tone de energie si nervi puternici. Aceste animalute adora joaca atunci cand sunt puiuti, insa o data cu varsta se mai domolesc si iti tempereaza avantul. Sunt predispuse carte accidente si intra foarte usor in bucluc pentru ca sunt stangace. Le place sa fie iubite si alintate si dau inapoi aceeasi dragoste pe care o primesc. Ca parte negativa, animalele de companie nascute sub semnul zodiacal al sagetatorului sunt egoiste si aventuroase, de multe ori punandu-se in pericol inutil.
CAPRICORN (22 decembrie-19 ianuarie)
Animalele capricorn sunt inteleptele zodiacului. Se comporta intotdeauna asa cum trebuie, nu deranjeaza locuinta si le place sa doarma parca la nesfarsit, motiv pentru care se si ingrasa foarte repede. Sunt incapatanate si nu le place deloc sa fie deranjate de la locul lor. Se spune ca ar fi egoiste, tocmai pentru ca nu le place sa fie deranjate, insa se inteleg de minune cu copiii si le accepta orice toane.
VARSATOR (20 ianuarie-18 februarie)
Aceste animale sunt blande, prietenoase, inteligente si se pliaza pe starile de spirit ale stapanilor lor. Le place apa si de abia astepta sa faca baie. Pisicile sunt foarte temperamentale si nu sunt usor de stapanit pentru ca le place sa isi bage nasul in orice. Le place mancarea prea mult si din cauza asta pot avea probleme cu stomacul.
PESTI (19 februarie-20 martie)
Animalelor nascute in zodia pestilor le place sa se balaceasca in apa. Sutn foarte sensibile, dau dovada de o mare capacitate de empatie si sunt capabile sa simta imediat starile sufletesti ale stapanilor lor. Daca le place o persoana, se ataseaza de ea pentru tot restul vietii. Sunt hiperactive si energice prin natura lor, sunt schimbatoare si pot fi greu de inteleg uneori. Le place comfortul, desi nu au nevoie de prea mult spatiu pentru a se simti bine.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre animale de companie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre zodia

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre zodiac

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0