Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

UE mai autorizeaza un vaccin anti-Covid-19

de Sunt Fericita la 2021-01-07
UE mai autorizeaza un vaccin anti-Covid-19
Uniunea Europeana (UE), prin intermediul AEM, autorizeaza inca un vaccin anti-Covid-19.


EMA s-a reunit miercuri pentru a doua oara saptamana aceasta, cu scopul de a lua o decizie cu privire la autorizarea vaccinului Moderna.
 
Autorizarea agentiei are loc in contextul in care o lentoare a vaccinarii este tot mai criticata in numeroase state membre ale Uniunii Euroene (UE).
 
Vaccinul Moderna devine astfel al doilea vaccin impotriva covid-19 autorizat de EMA in UE, dupa cel al aliantei americano-germane Pfizer-BioNTech.
 
”EMA a recomandat sa se acorde o autorizatie conditionata de punere pe piata a vaccinului impotriva covid-19 al Moderna, in vederea prevenirii bolii la persoanele in varsta si de peste 18 ani”, a anuntat intr-un comunicat autorittatea europeana de reglementare a medicamentelor, cu sediul la Amsterdam.
 
Serul Moderna a demonstrat in studiile clinice o eficienta comparabila cu vaccinul produs de BioNTech / Pfizer, aprobat deja in UE, dar prezinta avantajul ca poate fi depozitat la o temperatura de minus 20 de grade Celsius, si nu la minus 80, cum trebuie pastrat primul vaccin. Uniunea Europeana a comandat deja 160 de milioane de doze de vaccin Moderna.
 
Preparatul Moderna este administrat in SUA deja din data de 21 decembrie. Si in Canada vaccinul este deja injectat. Israelul a fost prima tara din afara Americii de Nord care a aprobat vaccinul produs de Moderna.
 
In Marea Britanie au demarat luni primele vaccinari cu serul produs de concernul suedezo-britanic AstraZeneca, in colaborare cu Universitatea Oxford. EMA a explicat insa ca este "improbabila" aprobarea acestui vaccin in UE pe parcursul lunii ianuarie, fiindca AstraZeneca inca nu depusese o cerere in acest sens.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vaccin

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0