Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cand folosesc romanii smartphone-ul cel mai des

de Sunt Fericita la 2016-04-14
Cand folosesc romanii smartphone-ul cel mai des
Cei mai multi romani (89%) utilizeaza smartphone-ul in special acasa, iar momentul zilei in care aceste dispozitive sunt folosite cel mai mult este seara, cand oamenii se intorc de la serviciu si se relaxeaza, arata un studiu realizat de compania iSense Solutions.


Locurile in care oamenii folosesc cel mai des telefoanele mobile:  la serviciu (65%), in mijloacele de transport in comun (64%), pe drum (64%), in cafenele (58%), la restaurante (50%) si chiar la evenimente sociale/petreceri (43%).

 Totusi, desi abonamentele si cartelele de telefonie care includ internet au devenit din ce in ce mai accesibile, 54% dintre utilizatorii de smartphone prefera sa se conecteze la internet prin intermediul retelelor wireless.

"Deoarece smartphone-ul a devenit o extensie a noastra, mediul mobil a inceput sa aiba o importanta vitala in strategiile oamenilor de marketing, care includ in promovarea serviciilor si produselor companiilor elemente de engagement special create pentru a targeta consumatorii. Acestia sunt incurajati sa apeleze la un spectru larg de continut digital, care presupune concursuri, imagini, aplicatii interactive, toate menite sa mentina consumatorul permanent conectat si interesat de brand-ul promovat", a declarat Andrei Canda, Managing Partner iSense Solutions.

Totodata, numarul de activitati diferite pe care utilizatorii le realizeaza pe smartphone cel putin o data pe zi a crescut de la 8 in 2014 la 9 in 2016. Cele mai comune utilizari ale telefonului, exceptand vorbitul si trimisul sms-urilor, sunt accesarea site-urilor web (87% dintre detinatorii de smartphone practica aceasta activitate zilnic in 2016, fata de 68% in 2014), a retelelor sociale (85% in 2016 vs. 64% in 2014) si a e-mailului (79% in 2016 vs. 65% in 2014).

De asemenea, romanii folosesc smartphone-ul pentru a vorbi pe chat, pentru a realiza si edita poze, pentru a se juca sau pentru a asculta muzica.

In ceea ce priveste continutul video, 82% dintre utilizatorii de smartphone urmaresc videoclipuri pe telefoanele lor. Dintre acestia, 66% prefera sa le vada pe site-urile online, iar 55% prin diferite aplicatii precum YouTube, Facebook, Instagram, 9GAG si Snapchat. Cele mai urmarite sunt clipurile muzicale (77%), urmate de cele funny (73%) si de tutoriale (47%).

Studiul mai arata ca romanii obisnuiesc sa foloseasca telefonul inteligent atunci cand privesc la televizor (68%), mananca singuri (60%), asculta radio (54%), folosesc internetul pe PC/laptop/tablet (51%) sau cand citesc o carte sau un ziar in format fizic (19%). Mai mult, aceste medii ii pot determina sa caute mai multe informatii pe smartphone, cele mai convingatoare canale in acest sens fiind TV-ul (48% dintre utilizatorii de smartphone au cautat cel putin o data informatii pe acest dispozitiv in urma vizionarii unui lucru interesant la TV) si internetul (46%).

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre smartphone

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0