Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele 100 de reguli ale cresterii copilului

Cele 100 de reguli ale cresterii copilului
Ti se pare ca iti propunem o sarcina imposibila? Nicidecum. Trebuie doar sa rasfoiesti Biblia Parintilor: „Cele 100 de reguli ale educarii copilului”, ghidul de care orice parinte are nevoie. Il vei putea cumpara, din 20 februarie, impreuna cu Gazeta Sporturilor.


Ghidul prezinta reguli de bun-simt (da, oricare dintre voi va putea sa le aplice, nu numai parintii care au mult timp liber) care te ajuta sa treci CU BINE cu copilul prin etapele cunoscute: scutece, scancete, primii pasi, primele cuvinte, citit-scris-socotit, scoala, prieteni, sex, droguri si rock-n-roll. 
Este vorba mai bine spus de niste atitudini si principii sublimate pana la forma de reguli, capatand deci o forma universabila si usor aplicabila. "Exista o multime de metode nepotrivite de a-ti creste copiii, dar exista si o multime de metode potrivite. In aceasta carte vei gasi principii pe care le poti adapta pentru a ti se potrivi tie si copiilor tai. Cartea nu e o lista cu instructiuni pe care trebuie sa le urmezi cu sfintenie daca nu vrei ca pustiul tau sa sfarseasca prin a fi un ratat. ... Ideea e sa urmezi spiritul, si nu litera legii." (Richard Templar, autorul)
Sunt 10 sectiuni ale cartii care parcurg impreuna cu parintele etapele esentiale de dezvoltare ale unui copil. Si, nu intamplator, autorul a scotit sa inceapa cu Regulile pentru a ramane cu mintea intreaga. Pentru ca, "pana la urma, daca asta nu-ti reuseste, celelalte 99 de Reguli nu-si prea mai au rostul".
Rolul de parinte este singurul pe care trebuie sa ti-l asumi toata viata. Nu poti fugi, asa ca mai bine transforma experienta intr-una pozitiva, benefica pentru copilul . 
Si, nu uita, nu exista parinte perfect. Dar, daca ai inca stangacii nepermise, inseamna ca nu ai citit „Cele 100 de reguli ale cresterii copilului”, ghidul care va aparea, din 20 februarie impreuna cu Gazeta Sporturilor”.

 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre copil fericit

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0