Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Discutii pe bloguri intre mamici: De unde cumparam haine ieftine pentru copii?

Discutii pe bloguri intre mamici: De unde cumparam haine ieftine pentru copii?
Alegerea hainelor pentru copii este importanta pentru confortul lor si de aceea este bine sa le eviti pe cele cu nasturi mari si sa optezi pentru cele cu capse si fermoar. Materialul din care este confectionata haina pentru copil trebuie sa fie din fibre naturale; nu cumpara niciodata hainute din materiale sintetice, deoarece acestea nu permi pielii sa respire, si in plus, elastanul si fibrele sintetice pot provoca alergii ale pielii.


Ca orice parinte, atunci cand cumperi haine pentru copilul tau, vrei ca acestea sa fie frumoase si la preturi cat mai mici.
Iarna, copiii au nevoie de multe haine calduroase, cu imprimeuri vesele, pentru a-i convinge mai usor sa le imbrace. Copilul trebuie sa se poate misca in voie, asadar nu alege haine stramte doar pentru ca sunt frumoase, important este sa le alegi pe cele comode, din materiale naturale, moi si fine la atingere.
Dragi mamici, astazi propun sa discutam despre magazinele de unde cumparati haine ieftine pentru copiii vostri.
Copiii se murdaresc repede, de aceea hainele trebuie sa fie de calitate pentru a rezista la spalari frecvente, la temperaturi ridicate. Iar materialele trebuie sa fie din fibre naturale, care lasa pielea sa respire.
Pentru sezonul rece, mamicile trebuie sa se orienteze catre body-uri cu maneca lunga, pijamale, salopete si geci groase. Tineti cont de faptul ca acestia cresc uimitor de repede si nu vor apuca sa le poarte prea mult. Sunteti pregatite pentru o sesiune de shopping?
Hainele pentru copii ar trebui sa fie de calitate, confortabile, in culori deschise. Eu prefer hainele pentru copii din bumbac, cat mai simple, in culori deschide, fara paiete sau margelute.
Mamicile pot alege pentru baietei si fetite geci de iarna foarte calduroase de la Zara. Cu buline, colorate, inflorate, Zara pune la dispozitia parintilor dornici sa innoiasca garderoba copiilor o multime de modele interesante. Am cumparat saptamana trecuta pentru nepotica mea geaca rosie de mai jos care a costat 109 lei si o pereche de ghetute foarte frumoase, care se incalta usor, tin cald si lasa piciorul sa respire la pretul de 95 de lei.

Hainele de la H&M sunt foarte frumoase si nu au preturi exagerate (body-ul de mai jos costa 30 de lei, iar pijamalele, 39.90 lei). Sunt calitative, dar nu ii cumpar copilului meu numai de aici pentru ca am gasit multe modele frumoase si la Mango. Cu o multime de articole vestimentare de foarte buna calitate, Mango este magazinul de care te vei indragosti imediat.

Lucrurile se schimba cand intri in magazinele Next, Debenhams, Marks&Spencer, Gap kids pentru ca preturile sunt ceva mai mari. Nu contest calitatea lor, insa preturile sunt exagerat de mari fata de salariul mediu din Romania. Pentru parintii pretentiosi, care doresc sa imbrace copiii in haine de marca, acestea sunt magazinele ideale, cu colectii variate de articole vestimentare.
Stand de vorba cu colegele din redactie, am aflat ca ele cumpara haine pentru copii de la Takko. Un magazin excelent cu preturi avantajoase este C&A, o caciula groasa costand 25 de lei. Este un magazin simpatic cu hainute dedicate exclusiv bebelusilor si copiilor de toate varstele.
Body-uri, pantalonasi, bluzite si pijamale ieftine puteti lua de la Miniprix. Puteti comanda si online, dar atentie la masuri. Site-ul contine o gama variata de articole vestimentare la preturi foarte bune. Preturile sunt excelente, iar hainele si incaltamintea merita banii. Magazinul va pune la dispozitie sute de modele de imbracamite pentru micutul tau, la preturi accesibile.
Blog.bebenou.ro ne spune ca "Mamicile ar trebui trebui sa renunte la vechile clisee (albastru la baieti si roz la fetite) pentru a crea o imagine puternica a copiilor. Paleta de culori este variata si acestea au de unde alege, rosul, pentru un copil cu personalitate puternica, alb, pentru a sublinia gingasia si inocentă, negrul, ar trebui evitat, este prea batranicios pentru un copil, albastrul, este culoarea care ii indulceste trasaturile, galben, reflecta energia, violetul sugerează eleganta, verdele reprezinta prospetimea, dar si calmul unui copil, maro, este preferabil pentru copii seriosi si calmi, iar gri este o culoarea prea prafuită pentru imbracamintea fetitelor si a baieteilor.”
Iar blog.maxbebe.ro ne indeamna sa cumparam de pe internet haine pentru copii: “exista un avantaj in a comercializa haine sau incaltaminte pentru copii pe internet, deoarece este mai simplu sa alegi marimea, aceasta avand o oarecare marja. Spre exemplu la copii pana in 1 an, masurile sunt din 3 in 3 luni, adica 0-3, 3-6, 6-9, 9-12, deci este o probabilitate mare sa se potriveasca. Mai exista si alte criterii, masurile in centimetri, asa ca este destul de usor de cumparat chiar si fara proba.”
Dragi mamici, de unde achizitionati hainute de calitate pentru piticii vostri? Ati cumparat vreodata haine de la second hand pentru copil? Mai cunoasteti ai alte magazine cu hainute frumoase, ieftine si de calitate pentru copii? Spune-ne parerea ta in sectiunea de comentarii de mai jos!

Sursa foto: h&m.com, zara.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.06 din 5 - 33 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre shopping

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0