Ingrediente:
- 250 g nuca de cocos;
- 400 ml lapte condensat indulcit;
- 100 g migdale prajite/alune de padure prajite.
Bomboane Rafaello: mod de preparare
Procedeul de preparare este foarte simplu. Intr-un bol incapator punem 200 g nuca de cocos, adaugam laptele condensat si amestecam bine pana se incorporeaza ingredientele.
Formam bilute in mijlocul carora punem o migdala, apoi le tavalim prin nuca de cocos ramasa. Bomboanele trebuie sa fie egale ca marime.
Sursa foto: foodcocktail.com
Le punem pe un platou si le pastram la rece pana in momentul in care le servim.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti
Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.33
din 5
- 9 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!