Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa arati mai tanara cu 10 ani

de Sunt Fericita la 2020-06-01
Cum sa arati mai tanara cu 10 ani
Cine nu vrea sa se simta mai tanar? Pana si cei care fac parte din categoria 25-30 de ani isi doresc deseori un asemenea lucru. Din fericire, nu e greu de obtinut! Iata ce puteti face.


Daca v-ati dorit sa aratati mai bine intr-un timp mai scurt si n-ati reusit, atunci ar fi bine sa stiti ca exista o solutie care va poate ajuta sa va revigorati infatisarea. Aplicand acest tratament veti putea obtine rezultate peste noapte, fara nici o grija in plus.

Ingredientul despre care vom aminti in articolul de mai jos este folosit de majoritatea producatorilor majori de produse pentru frumusete, iar acestea sunt plasate in marea lor majoritate in categoria premium.

Veti putea arata mult mai bine intr-un timp cat mai scurt, daca veti aborda uleiul de nuca de cocos. Proprietatile sale benefice precum antiimbatranirea sunt cu adevarat utile si si-au dovedit de-a lungul timpului practicabilitatea in domeniul frumusetii.

Incepeti prin a folosi uleiul de nuca de cocos, inainte de a merge la culcare. Trebuie sa-l lasati sa actioneze bine prin intrarea in piele, asa ca aveti grija sa nu il intindeti pe perna! Veti avea un ten curat si hidratat, dupa utilizare. Diminetile vor fi mult mai fericite, atunci cand va veti privi chipul frumos in oglinda.

O alta intrebuintare pentru acesta este reprezentata de posibilitate de inlocuire a cremei de maini, avand in vedere ca aceasta se usuca foarte usor, iar in functie de mediul in care traim poate crea chiar probleme daca nu se aplica crema hidratanta. In loc de crema, ar fi bine sa folositi uleiul de nuca de cocos pentru ca vor deveni mai fine si mai moi la atingere.

Uleiul de cocos poate fi folosit si ca tratament anticelulitic, intrucat va ajuta la netezirea si uniformizarea pielii, astfel scapandu-va pe dumneavoastra de vergeturi si alte semne inestetice.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4 din 5 - 8 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre mai tanara

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre 10 ani

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre metode

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0