Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cursuri gratuite de tango in perioada 10-17 septembrie 2016

de Sunt Fericita la 2016-07-14
Cursuri gratuite de tango in perioada 10-17 septembrie 2016
Romanii vor avea acces la cursuri gratuite de tango, demonstratii in aer liber, sesiuni informative si evenimente culturale in cadrul Saptamanii Europene a Sportului (10 - 17 septembrie 2016). Proiectul este finantat de Comisia Europeana prin porgramul Erasmus+.


Proiectul 'Tango for all', initiat de 6 ONG-uri din 5 tari europene, are ca obiectiv sprijinirea constientizarii valorii adaugate aduse patrimoniului cultural european de catre dansul propriu-zis (prin cresterea participarii europenilor de toate varstele in activitati de cunoastere a dansului/tango-ului), precum si de comunitatile de tango argentinian.

'Tango for all' reprezinta o premiera in Europa, aratand prin obiectivele sale unitatea de actiune a mai multor state care, printr-un schimb de bune practici, isi vor deschide impreuna portile pentru a promova acest dans unic, care a fost inclus in patrimoniul mondial imaterial UNESCO pentru beneficiile sale: postura buna si atitudine, spirit de initiativa si antreprenoriat, creativitate si inovatie, agilitate si dinamism.

'Suntem onorati ca Asociatia pentru Cultura si Tango a fost selectata sa participe, alaturi de alte 5 ONG-uri europene, la acest frumos proiect al Comisiei Europene, care este practic o recunoastere a meritelor artistice si competitive ale unui produs cultural de exceptie cum este tango-ul, o confirmare a modelului social pe care il ofera. Pasiunea pentru tango alaturi de ambitia sportiva, spiritul de fair play si un schimb eficient al bunelor practici intre tarile europene participante la proiect reprezinta principalul pariu al acestui proiect aspirational, premiera in Europa, prin care Romania va fi sincronizata, in septembrie, la Saptamana Europeana a Sportului', a declarat Anca-Maria Ionescu, Presedinte Asociatia pentru Cultura si Tango.

Pe parcursul unei saptamani cetatenii europeni vor putea beneficia de cursuri gratuite de tango, activitati in aer liber, flash-mob-uri, evenimente culturale, spectacole, precum si sesiuni informative.

Astfel, in intervalul 10-17 septembrie 2016, in cadrul 'Saptamanii Europene a Tango-ului', vor avea loc la Bucuresti (9-14 Septembrie 2016) si Busteni (15-18 Septembrie 2016) mai multe activitati: Ceremonia de deschidere; un seminar international destinat profesorilor de tango/dans din Europa; o zi a Portilor Deschise in care scolile de tango din Romania, partenere in proiect, vor oferi cursuri gratuite de tango; evenimente in aer liber cu demonstratii de tango; un seminar la care vor participa profesori de tango din cele 5 tari partenere (care vor pune bazele unei federatii internationale de tango argentinian); ceremonie de inchidere.

Proiectul va implica circa 50 de profesori de tango din Europa, aproximativ 300 de participanti la evenimentele locale din fiecare tara participanta la proiect si aproximativ 3.000 de participanti la evenimentul din luna septembrie 'Saptamana Europeana a Tango-ului' din Romania.

Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.83 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tango

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cursuri de dans

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0