Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Feng Shui pentru gradina: copaci cu efecte benefice

de Lavinia Rorich la 2017-03-17
Feng Shui pentru gradina: copaci cu efecte benefice
Setul de reguli Feng Shui care privesc amenajarea gradinii includ o parte care se refera exclusiv la plantele cu efecte benefice asupra energiei casei. De multe ori, in amenajarea gradinii este greu sa respectam toate regulile Feng Shui, iar pentru contracararea defectelor putem sa ne folosim de copaci. Iata cum...


Unii copaci pot fi considerati adevarate remenii Feng Shui deoarece, in afara de faptul ca sunt o sursa bogata de oxigen, daca sunt folositi cum trebuie pot aduce efecte benefice in gradina si casa. Ei pot bloca ceea ce in Feng Shui se numeste ''sageata otravita'', adica elementele decorative sau naturale care atrag energie negativa inspre casa si gradina: in aceasta categorie intra aleile sau drumurile care duc drept spre intrarea in casa, copaci daunatori plantati in curtea vecinului sau peste drum, etc.

Pomii Feng Shui trebuie amplasati strategic, ca sa blocheze sau sa ascunda din punct de vedere vizual elementele negative. Daca luam exempul de mai sus, cu drumul sau aleea care duce direct spre intrarea in casa, poti sa plantezi un palc de copaci (element deosebit de benefic) sau catteva tufe in calea aleii; regulile Feng Shui recomanda ca aleile sa nu fie drepte, asa ca o poti conduce sinuos, curbat, in jurul copacilor pana in apropierea usii.

Nu orice pomi au efecte benefice in gradina. Pentru amenajarea gradinii, alege copaci care sa nu fie deosebit de stufosi, cu ramuri mari sau care sa creasca prea mult. De asemenea, nu planta pomi prea aproape de casa - lasa cel putin 3 metri, iar daca nu ai atata spatiu, alege o specie mai mica, ideal cu frunze ovale sau rotunjite.

Copacii nu trebuie sa umbreasca locuinta si nu trebuie sa aiba frunze ascutite, pentru ca nu aduc noroc. Evita copacii cu ghimpi, palmierii tropicali sau arbori cu trunchi foarte lung. Cei mai buni pomi pentru amenajare gradinii, din punctul de vedere al Feng Shui, sunt pomii fructiferi.

Iata cateva reguli Feng Shui pentru o viata mai buna, mai frumoasa, mai fericita>>

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.94 din 5 - 64 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre amenajarea gradinii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre feng shui

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre reguli

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre copaci

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pomi

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0