Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Opt modele de pedichiura de vara: sursa ta de inspiratie estivala

de Viorica Ghinea la 2017-07-19
Opt modele de pedichiura de vara: sursa ta de inspiratie estivala
Simti ca monotonia isi face simtita prezenta atunci cand vrei sa iti aranjezi unghiile de la picioare? Iata cateva modele de pedichiura de vara care sa te inspire de fiecare data cand esti in pana de idei. Nu vei mai netrece neobservata cu ajutorul acestora!


Modele de pedichiura de vara din care sa te inspiri  in 2017


1. Unghii cu motive tribale

Vrei ca modelul tau de pedichiura sa atraga atentia la fiecare pas pe care il faci? Atunci mizeaza pe unul cu influente tribale ori grafice. Secretul? Nu il realiza pe toate unghiile, ci doar pe cateva si joaca-te si cu nuantele, astfel incat sa obtii un design echilibrat.

2. Unghii de inspiratie marina

Inspira-te din lumea acvatica si “asterne” pe unghiile tale un model cu totul special. Alege un ton de albastru care sa te faca sa te gandesti la valurile marii, apoi foloseste detalii ca scoici si stele de mare, pentru a crea un adevarat peisaj marin. Eferctul va fi unul spectaculos, care nu va trece neobservat.

 

A post shared by Elli Galiatsatou (@elligaliatsatou) on

3. Pedichiura cu nuante metalizate

Nuantele metalizate sunt vedetele verii 2017, astfel ca ar trebui sa iti imbogatesti trusa beauty de oje cu produse de acest tip. Opteaza pentru unele de culoare verde smarald, turcoaz ori albastru marin si vei atrage instant toate privirile asupra ta.

 

A post shared by Anna (@redraven.ana) on

4. Unghii cu detalii florale

Indiferent ca vorbim despre domeniul fashion ori despre cel beauty, motivele florale se afla in tendinte inca de cateva sezoane, astfel ca nu ai cum sa dai gres cu ele. Impodobeste unghiile mari cu detalii florale in alb, negru si gri pentru un design special, care va primi multe complimente.

 

A post shared by Feet Brasil (@feet_brasil3350) on

5. Unghii de inspiratie navy

Stilul navy a devenit in ultima perioada un sinonim al sezonului estival, astfel ca ar trebui sa realizezi si tu un model dedicat acestuia. Principala regula beauty este sa folosesti nuante ca rosu si albastru si nonculorile alb si negru. Daca nu ai rabdarea si indemanarea necesare ca sa incerci un model complex, poti sa mizezi oricand pe popularul imprimeu cu dungi. Simplu, dar de efect!

 

A post shared by @kazumi_nailartist on

6. Pedichiura tropicala

Imaginea unei vacante intr-un loc tropical iti poate aduce zambetul pe buze intreaga zi. Realizeaza astfel de modele de pedichiura pe unghia mare de la picioare si vei avea parte de multe priviri admirative.

 

A post shared by Joy (@joy0990) on

7. Model de unghii glam

Nu stii ce modele de pedichiura de vara sa iti faci la un eveniment special? Mizeaza pe un design glam si rafinat, care seduce de la prima privire. Cheia succesului consta in utilizarea unui lac de unghii cu sclipici. Iar combinatia alb-auriu te va ajuta sa iesi din anonimat fara sa depui prea mult efort.

 

A post shared by PrettyNails (@pretty_nails_uk) on

8. Detalii de efect

Nu trebuie sa fii o experta in arta pedichiurii pentru a obtine cele mai frumoase modele de unghii, ci doar sa cunosti cateva trucuri. Spre exemplu, intinde doua straturi de oja, de preferat un produs intr-o nuanta estivala, apoi aplica bijuterii de unghii: strasuri, margele, orice ti se pare mai interesant. Le poti pune pe fiecare unghie ori doar pe cea de la degetul mare. Important este sa creezi un model echilibrat din punct de vedere estetic.

 

A post shared by Alisa (@alisa.in_nails) on

Inspira-te din aceste modele de pedichiura de vara si iti vei transforma unghiile in adevarate vedete. Lasa-ti imaginatia libera si vei obtine cele mai frumoase desing-uri estivale.


Foto: pixabay.com, instagram.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre picioare frumoase

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0