Fusta conica poate avea diverse lungimi, de la mini, la midi si pana la limita gambei. Cel mai adesea insa, are o lungime medie, pana la limita genunchilor. Tu trebuie sa alegi lungimea in functie de linia corpului tau, dar si de momentul zilei in care o porti. Ziua merge o fusta lunga, seara poti alege si una mai lunga.
Niste picioare frumoase iti permit sa iei o fusta mai scurta, pana la o palma deasupra genunchilor. Altfel, lungimea medie este mai indicata.
Daca esti scunda si vrei sa-ti alunegsti silueta, alege o varianta de fusta conica cu talie inalta plus o curelusa subtire deasupra.
Daca ai un trup de invidiat, nu te teme sa faci nebunii coloristice. Daca insa vanezi un efect de subtiere, mizeaza pe negru, verde inchis, nuante inchise, in general.
Trebuie sa fii atenta insa la doua lucruri: la lenjeria intima care trebuie, eventual, sa nu aiba cusaturi, si la materialul fustei care trebuie sa fie ceva mai plin, pentru a evdientia formele, nu pentru a se lipi inestetic de ele.
Alege masura potrivita, caci acest mode de fusta poate fi incomod la mers, mai ales daca are crapatura in spate. Asigura-te ca exista spatiu pentru a pune mana intre talia ta si fusta.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
