Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sex fara obligatii. Pro sau contra?

Sex fara obligatii. Pro sau contra?
Sexul fara obligatii are numai beneficii, ne asigura cei deschisi spre astfel de experiente. In afara de faptul ca satisface o nevoie cat se poate de normala, sexul fara obligatii ne scuteste de cheltuiala si timpul pierdut in cautarea unui partener; in plus, poate cel mai mare argument pro este lipsa totala a presiunilor sociale de orice fel.


Situatia prezentata este urmatoarea, povesteste David Bakke, specialist in relatii: "E ora 2.00 a.m. si, in speranta acelui telefon, inca nu te demachezi, dorind sa arati ca si cum tocmai ai fi plecat de la vreo petrecere. Si-apoi primesti mesajul: "Ce faci?" Raspunsul: te speli pe dinti si iti dai cu putin parfum, gandindu-te la un raspuns istet, si, dupa alte cateva mesaje, esti la el."
"As putea vorbi la nesfarsit despre beneficiile acceptarii unei astfel invitatii, dar iata primele cinci motive din topul meu", spune David.
1. Pentru a face sex: de fiecare data cand ai aceasta ocazie, profita din plin. Te poate relaxa si isi permite sa te concentrezi asupra unor aspecte mai importante ca scoala, munca si familia.
2. Pentru a economisi bani: sexul fara obligatii nu implica cina, plimbare si film, deci nu implica nici o cheltuiala.
3. Pentru a salva timp: te suna, te duci, pleci si apoi iti vezi de treaba.
4. Nu exista obligatii: atat pentru un barbat, cat si pentru o femeie, sexul fara obligatii este de nerefuzat in conditiile in care niciunul din ei nu este implicat intr-o relatie si exista, in plus, compatibilitate.
5. Nu exista presiune sociala: nu trebuie sa te mandresti cu partenerul, pentru ca nu vei iesi cu el si cu prietenii, nu trebuie sa il prezinti familiei sau vecinilor.
Personajul Samantha din "Totul despre sex" ne-a aratat ce putere iti pot da acest tip de intalniri si atat timp cat nu te astepti sa gasesti apoi trandafiri pe perna sau mesaje cu "te iubesc" pe telefon, poate fi exact ce cauti in anumite momente.
Tu ce parere ai?

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.6 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sex

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0