Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 Zodii pe care nu le poti controla

de Sunt Fericita la 2019-06-03
5 Zodii pe care nu le poti controla
Sunt zodii care isi pierd imediat controlul si care nu reactioneaza intr-un mod placut cu cei din jurul lor, dar carora nu le poti face nimic deoarece au o personalitate extrem de puternica. Nu pot fi controlate ori manipulate de altii. Iata care sunt aceste zodii incapatanate!


5 Zodii puternice pe care nu le poti controla


 
Cu siguranta ai intalnit cel putin o data in viata o persoana incapatanata care isi sustinea cu inversunare punctul de vedere si pe care nu reuseai sa o indupleci indiferent de cele spuse. Sunt persoane care se afla in semne zodiacale puternice si care nu permit nimanui sa se bage in viata lor. Ei vor sa detina intotdeauna controlul, fara sa le pese de ceilaltii. Iata care sunt zodiile pe care nu le poti controla!

 
Berbec. Berbecii nu accepta niciodata ceea ce le spui.. Ei lucreaza cu tine, insa nu pentru tine. Fac intotdeauna doar ceea ce vor si te corup si pe tine sa faci ceea ce ei isi doresc. Ei lupta pentru a obtine tot ce isi doresc si niciodata nu se lasa controlati ori influentati. Sunt enervanti de incapatanati pentru cei din jur, insa nici macar acest lucru nu ii determina sa se schimbe.

 
Capricorn. Chiar daca sunt persoane care isi doresc sa ii vada fericiti pe cei din jur, Capricornii nu se dau peste cap pentru a duce la bun sfarsit un plan. Daca ei considera ca nu este un plan bun ori este imposibil sa se concretizeze, renunta la el. Nu poate fi controlat pentru a mai lupta, ci renunta definitv la joc.

 
Balanta. Nu este o zodie pe care o impresionezi usor si nici care se lasa controlata de cei din jur. Balantele sunt independente si nu vor sa depinda de nimeni din jur, tocmai pentru a nu se lasa controlate. Balantele isi doresc sa aiba spatiu personal pe care sa nu il invadeze cei din jur.

 
Scorpion. Stim deja ca Scorpionii sunt incapatanatii zodiacului, ei bine nici amabilitatea nu prea ii caracterizeaza. Ei isi doresc sa detina controlul absolut, iar tocmai din aceasta cauza, de multe ori ajung sa reactioneze extrem de urat fata de cei din jur. Scorpionii tolereaza multe lucruri, dar si cand nu mai vor sa accepte, scandalurile sunt imense.

 
Gemeni. Sunt firi secretoase, care nu vorbesc prea multe, insa actioneaza intotdeauna atunci cand este cazul. Ei au opinii pe care nu le dezvaluie celor din jur, insa prin tacere isi pastreaza controlul. Nu se lasa atat de usor induplecati de parerile din jur si intotdeauna lasa o urma de mister acolo unde merg.


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.75 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
    Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0