Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 Zodii care gandesc pe termen lung

de Sunt Fericita la 2019-04-16
5 Zodii care gandesc pe termen lung
Din punct de vedere astrologic, specialistii ne spun ca exista doua diferente intre zodii si anume: zodiile pragmatice care gandesc in perspectiva si zodiile care nu isi pot face planuri decat pe termen scurt. In ce categorie de afli? Iata explicatia mai jos!


Persoanele pragmatice care gandesc pe termen lung sunt considerate drept persoane intelepte si rabdadoare. Ei au abilitatile necesare astfel incat sa isi poata face planuri pe termen lung si nu fug dupa rezultate vizibile pe termen scurt. Tocmai din acest motiv, acest gen de persoane obtin rezultate pozitive ori de cate ori isi propun. Pentru a-ti da seama daca esti si tu o persoana pragmatica, mai jos iti spunem cinci zodii care isi fac planuri doar pe termen lung, folosidu-se de logica.

 
Taur. Inainte de orice decize, Taurii cantaresc foarte bine situatia si se gandesc din toate unghiurile, fara sa se grabeasca. Ei analizeaza fiecare informatie pe care o primesc, investesc in cele mai bune surse, nu actioneaza imediat, ci asteapta cel mai bun moment. Sunt printre cele mai rabdatoare zodii, iar acest lucru le aduce numai beneficii pe termen lung.

 
Capricorn. Si in cazul de fata, nativii zodiei Capricorn, nu fac absolut nimic pe graba, fara sa se gandeasca mult inainte. Ei investesc in lucrurile pe care le plac inca de la varste fragede, stiu foarte bine ce isi doresc, au teluri exacte si fac orice pentru a le atinge. Isi acorda timp pentru a cunoaste oamenii din jur, au grija de ei si fac numai gesturi care le aduc satisfactii pe termen lung.

 
Leu. Indotdeauna inconjurati de oameni intelepti, Leii invata din experientele prin care trec, dar si din ce observa in jur, pentru a fi siguri ca nu fac si ei greselile pe care altii le fac. Nu iau decizii pe termen scurt, ba chiar isi acorda un timp indelungat asupra unei decizii, pentru a se asigura ca au facut alegerea corecta. 

 
Fecioara. Nativii gandesc fiecare strategie pentru a obtine rezultate pe termen lung. Actiunile pe care le fac ii aduc intotdeauna in punctul succesului, deoarece ei nu iau niciodata decizii pripite. Privesc fiecare situatie in ansamblu si se asigura ca rezultatele la care vor ajunge ii vor ajuta sa isi atinga telurile. Fecioarele sunt foarte atente la detalii, ba mai mult, ei se folosesc de orice informatie pentru a atrage avantajele de partea lor.

 
Varsator. Spre deosebire de toate celelalte zodii, Varsatorii se gandesc mai mult la viitor decat la prezent. Ei fac intotdeauna lucruri care sa ii ajute sa aiba o viata mai buna pe termen lung, au o gandire inovatoare si muncesc foarte mult pentru a-si realiza visurile.


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0