Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Zodiac feminin - 5 zodii care cuceresc si frang inimi

de Sunt Fericita la 2019-04-17
Zodiac feminin - 5 zodii care cuceresc si frang inimi
Din intreg zodiacul, exista cinci zodii feminine care starnesc pasiune si frang inimile barbatilor cu care intra in contact. Iata care sunt cele mai pasionale zodii!


Intr-o relatie, pe langa atractia fizica pe care o simti la inceput, trebuie sa existe si chimie. In caz contrar, lucrurile nu vor merge, iar flacara se va stinge dupa cateva episoade romantice. Conform spuselor specialistilor in astrologie, in zodiac exista cinci zodii feminine care sunt capabile sa franga inimile barbatilor datorita pasiunii pe care o aduc in relatie. Iata care sunt aceste zodii!

 
Berbec. Cunoscute drept femeile din zodiac care se indragostesc foarte greu, femeile din zodia Berbec nu dau sansa oricui sa le cunoasca. Ele tin la distanta sentimentele, insa datorita acestui comportament, reusesc sa franga multe inimi. Femeia Berbec iese in evidenta prin orice, tinuta, atitudine, gandire, iar asta le face remarcabile pentru o viata intreaga. Sunt elegante si extrem de inteligente, nu trec neobservate si tot ce isi doresc este sa fie iubite si sa iubeasca. Traiesc viata la maxim cu originalitate si isi pun amprenta in orice relatie.

 
Scorpion. Femeia din zodia scorpion se afla in topul nativilor pasionali ai zodiacului. Ea stie cand este momentul sa iasa in fata pentru a se face remarcata, dar si pentru a starni focul pasiunii. Atunci cand isi gaseste sufletul pereche, femeia din Scorpion face tot posibilul pentru a oferi dragoste si pasiune, iar barbatul va fi vrajit de frumusetea si naturaletea ei.

 
Pesti. Femeile din zodia Pesti stiu ce trebuie sa faca pentru a-si pastra barbatul fericit langa ele. Ele stiu cum sa isi incurajeze partenerul pentru a-si atinge potentialul maxim, dar si cum sa il faca sa treaca prin mai multe stari intr-o zingura zi. Chiar daca sunt considerati egoisti nativii zodiei Pesti, atunci cand se indragostesc fac tot posibilul sa le demonstreze acest lucru si partenerilor. Femeia Pesti stie cum sa isi multumeasca partenerul.

 
Leu. Mereu in centrul atentiei intr-o relatie, femeile din zodia Leu stiu ce inseamna dragostea si pasiunea si fac tot posibilul sa le demonstreze si partenerilor lor acest lucru. Femeile din zodia Leu sunt sexy, pasionale si lasa o impresie buna in jur la fiecare aparitie pe care o au. Ele preiau controlul atunci cand este necesar tocmai pentru a frange inimile partenerului.

 
Balanta. Chiar daca in relatiile cu ceilalti, Balantele sunt extrem de rezervate si nu isi spun parerile, intr-o relatie cu o persoana de sex opus, acestea stiu ce sa faca pentru a aduce buna dispozitie si relaxarea. Ele sunt pasionale, stiu sa iubeasca cu patima, sa ofere momente de neuitat si sa transforme visele in realitate. 


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.63 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
    In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
    Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0