Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 Idei de preparare a ceaiului verde

de Sunt Fericita la 2021-03-03
4 Idei de preparare a ceaiului verde
In prezent, ceaiul verde reprezinta una dintre cele mai consumate bauturi datorita proprietatilor multiple pe care le aduce organismului. Recomandat atat pentru sanatatea fizica, dar si psihica, ceaiul verde isi pastreaza proprietatile indiferent cum este preparat si te ajuta sa tratezi si sa previi mai multe tipuri de afectiuni. Pentru a nu te plictisi de gustul simplu al ceaiului, iti recomandam 4 retete de bauturi, care au in compozitie ceai verde!


Cum sa iti prepari ceaiul verde
 

Medicii recomanda consumul zilnic de ceai verde pentru a trata afectiuni de la nivelul stomacului, dar si pentru beneficiile terapeutice care regleaza metabolismul, intaresc imunitatea si mentin un ritm cardiac constant. Insa, daca este consumat zilnic, la un moment dat te poti plictisi de acelasi gust, iar pentru a nu renunta la portia de sanatate, de ceai verde, iata cateva combinatii de gusturi.
 
Ceai verde si menta. Combinatia celor doua ingrediente impreuna cu o cantitate mica de ghimbir te vor ajuta sa iti mentii greutatea corporala pe care ti-o doresti. Gustul este unul placut datorita aromei de menta si parfumului de ghimbir de care, cu siguranta, nu te vei plicitisi prea repede. Amestecul de ceai verde cu menta este recomandat mai ales dimineata deoarece iti va da sursa de energie de care ai nevoie pentru o zi intreaga. Ghimbirul adaugat are capacitatea de a arde grasimile si de a activa rolul metabolismului pentru slabit.
 
Ceai verde si lamaie. Lamaia are in compozitie multi antioxidanti, iar in combinatie cu ceaiul verde, bautura te ajuta sa scapi de grasimile acumulate in zonele nedorite. De asemenea, ceaiul verde si lamaia iti vor proteja calitatea pielii.
 
Ceai verde cu anason si musetel. Bautura preparata este ideala pentru slabit, dar si pentru persoanele care se confrunta cu probleme digestive ori dureri de burta. Anasonul reduce inflamatiile si te ajuta sa iti imbogatesti gustul bauturii foarte usor. 
 
Smoothie cu ceai verde si avocado. Ideal pentru micul dejun, un smoothie de avocado combinat cu ceai verde te va ajuta sa iti incepi ziua cu energie si buna dispozitie. Nu iti pierzi mult timp dimineata pentru prepararea bauturii. Ai nevoie doar de o jumatate de avocado, o cana de ceai verde si amandoua trec in blender-ul de bucatarie.
 
Sfat util. Daca vrei sa te bucuri de toate beneficiile ceaiului verde, cel mai bine este sa il consumi cu aproximativ 30 de minute inainte de fiecare masa. De asemenea, cu ajutorul ceaiului verde poti inlocui consumul de cafea, mai ales ca ceaiul verde nu este deloc daunator stomacului daca este baut pe stomacul gol.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.75 din 5 - 10 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
    In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
    Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0