Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 filme de vazut luna asta

de Sunt Fericita la 2018-10-02
5 filme de vazut luna asta
Plimbarile in aer liber par sa fie din ce in ce mai rare, de vina fiind temperaturile mult prea mici care s-au instalat deja in termometre, insa asta nu inseamna ca nu mai avem ce activitati sa facem. Vizionarea unui film este intotdeauna o idee buna fie ca optezi pentru a-l urmari acasa sau la cinema. Iata care sunt filmele pe care merita sa le vezi in aceasta toamna!


5 filme de sezon pe care trebuie sa le vezi

 
Fiecare sezon are propriile filme si seriale bune de urmarit. Si pentru ca nimic nu este mai placut decat sa te cuibaresti intr-un loc calduros si sa vizionezi un film bun, iata care sunt recomandarile noastre. Ce filme nu ai voie sa ratezi in aceasta toamna!
 
  • A star is born- S-a nascut o stea. Filmul care ii are in prim plan pe Lady Gaga si Bradley Cooper spune povestea unei tinere care isi doreste sa ajunga cantareata, dar si vedeta de cinema. Este remarcata de actorul Bradley Cooper, care joaca rolul unui cunoscut muzician , care se indragosteste iremediabil de cantareata in devenire. Urmareste filmul sa vezi cum decurge povestea lor amoroasa.
     
  • Venom. Fanele lui Tom Hardy asteapta cu nerabdare sa isi vada actorul intr-un nou film. Iata ca a venit si acest moment. Rolul lui Hardy este acela al unui jurnalist , care investigheaza un om de stiinta ce face diferite experimente cu o stranie materie neagra extraterestra. O data infestat cu aceasta materie, Hardy isi schimba personalitatea si primeste super puteri.
     
  • First Man- Primul om pe Luna. Celebrul astronaut Neil Amstrong este interpretat de Ryan Gosling. Filmul ii prezinta acestuia atat viata personala, cat si pregatirile pentru misiunea spatiala Apollo 11, care a ajuns pe Luna. 
     
  • Johnny English Strikes Again- Johnny English loveste din nou. Rowan Atkinson se intoarce pe marile ecrane, bineinteles in rolul care l-a consacrat, acela de a ajunge agent secret din intamplare. In urma unui atac cibernetic, este dezvaluita identitatea tuturor agentilor secreti britanici, iar Johnny pimeste misiunea de a-l gasi pe haker.
     
  • Mile 22- Misiune secreta. Este un film de actiune, iar rolul principal il detine Mark Wahlberg . Este vorba despre o misiune contra cronometru a unei echipe de paramilitari, care trebuie sa transporte in conditii de maxima siguranta un detinut strain foarte important, pe o distanta de 22 de mile. Misiunea este cu atat mai dificila cu cat exista diferite atacuri venite din partea autoritatilor locale, dar si a cartelurilor mafiote. 

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2.75 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0