- 200-230 grame ton din conserva;
- 2 cartofi potriviti;
- 4 fire de ceapa verde (se pot inlocui cu o ceapa micuta);
- 1 lingurita tarhon uscat;
- 1 lingura unt;
- putin lapte;
- pesmet.
Cum se prepara chiftelele cu ton si cartofi:
Tonul se scurge de ulei, cartofii se taie cuburi, ceapa se toaca marunt. Toate ingredientele se amesteca si se inmoaie cu un strop de lapte. Se formeaza chiftelele si se dau prin pesmet. Se prajesc in tigaie cu ulei sau pe gratar, pana devin aurii. Se pot servi ca atare sau cu maioneza de avocado.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic
Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.85
din 5
- 10 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!