- 200-230 grame ton din conserva;
- 2 cartofi potriviti;
- 4 fire de ceapa verde (se pot inlocui cu o ceapa micuta);
- 1 lingurita tarhon uscat;
- 1 lingura unt;
- putin lapte;
- pesmet.
Cum se prepara chiftelele cu ton si cartofi:
Tonul se scurge de ulei, cartofii se taie cuburi, ceapa se toaca marunt. Toate ingredientele se amesteca si se inmoaie cu un strop de lapte. Se formeaza chiftelele si se dau prin pesmet. Se prajesc in tigaie cu ulei sau pe gratar, pana devin aurii. Se pot servi ca atare sau cu maioneza de avocado.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.85
din 5
- 10 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!