Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Testeaza-ti dragostea aici!

Testeaza-ti dragostea aici!
Vrei sa stii daca dragostea voastra este reala? Nu esti convinsa ca iubitul tau este alesul inimii tale? Atunci fa urmatorul test si vei afla cateva raspunsuri extrem de utile.


1. Mergi pe strada, indreptandu-te catre casa iubitului tau. Exista doua drumuri care duc acolo. Unul este un drum drept care te duce acolo repede, insa este foarte simplu si plictisitor. Al doilea este un drum curbat, plin de privelisti minunate, insa dureaza mult pana sa ajungi la casa iubitului.
Ce drum alegi? Pe cel scurt sau pe cel lung?
2. Pe drum, vezi doua tufe de trandafiri. Una este plina de trandafiri albi, in timp ce cealalta este plina de trandafiri rosii. Decizi sa aduni douazeci de trandafiri pe care sa ii duci iubitului tau. Poti alege ca toti trandafirii sa fie de aceeasi culoare, sau poti alege o alta combinatie.
Ce combinatie de culori alegi?
3. Ajungi intr-un final la casa iubitului. Suni la usa si un membru al familiei iti deschide. Poti cere membrului familiei sa il cheme pe iubitul tau sau il poti chema tu insuti.
Ce alegi? Ceri sa fie chemat sau il chemi chiar tu?
4. Urci sus in camera iubitului. Nu este nimeni acolo. Poti alege sa lasi trandafirii langa pervaz sau pe pat.
Unde asezi trandafirii? Langa pervaz sau pe pat?
5. Mai tarziu, este vremea sa mergeti la culcare. Tu si iubitul tau va culcati in camere separate. Te trezesti dimineata si te duci in camera iubitului ca sa vezi ce face. Intri in camera.
Este treaz sau doarme?
6. A venit timpul sa te intorci acasa. Poti alege oricare dintre cele doua drumuri. Drumul cel simplu si plictisitor care te ajuta sa ajungi mai repede, sau drumul cel intortocheat si plin de privelisti minunate, care se parcurge mai greu.
Ce drum alegi? Pe cel lung sau pe cel scurt?
Analizarea raspunsurilor
Intrebarea 1:
Drumul reprezinta atitudinea ta fata de dragoste. Daca ai ales drumul scurt, inseamna te indragostesti repede si usor. Daca ai ales drumul lung, inseamna ca nu te indragostesti asa de usor si analizezi bine situatia inainte.
Intrebarea 2:
Numarul de trandafiri rosii reprezinta cat de mult te astepti sa oferi intr-o relatie. Numarul de trandafiri albi reprezinta cat de mult te astepti sa primesti intr-o relatie. Daca ai ales 19 trandafiri rosii si un singur trandafir alb, inseamna ca oferi 90% si te astepti sa primesti doar 10% inapoi.
Intrebarea 3:
Aceasta intrebare demonstreaza care este atitudinea ta fata de problemele intampinate in relatie. Daca ai cerut unui membru al familiei sa il cheme pe iubitul tau, inseamna ca preferi sa eviti problemele. Daca l-ai chemat tu insati pe iubit, inseamna ca esti destul de directa si ca iti place sa rezolvi problemele imediat ce apar.
Intrebarea 4:
Locul in care asezi trandafirii inseamna cat de des doresti sa iti vezi iubitul. Daca ai asezat trandafirii pe pat, iti doresti sa il vezi des. Daca ai asezat trandafirii pe pervaz, inseamna ca preferi sa il vezi ocazional.
Intrebarea 5:
Daca ti-ai gasit iubitul dormind inseamna ca il accepti asa cum este. Daca l-ai gasit treaz, inseamna ca te astepti ca acesta sa se schimbe pentru tine.
Intrebarea 6:
Drumul lung si cel scurt reprezinta cat de mult poti ramane indragostita. Daca ai ales drumul scurt, dragostea iti piere repede. Daca ai ales drumul lung, ai tendinta sa ramai indragostita pentru o perioada indelungata.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.67 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre test psihologic

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre teste

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre iubire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cuplu

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0