Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 tratamente naturale cu coji de banane

de Ana-Maria Tudor la 2017-08-30
5 tratamente naturale cu coji de banane
Bananele sunt fructele la care nu poti sa renunti in niciun sezon. Asta pentru ca asigura un mic dejun delicios si consistent intr-o dimineata caniculara de vara si o gustare usoara intre mese, in zilele friguroase de iarna.


Daca mai pui la socoteala si faptul ca smoothie-urile cu banane sunt cele mai delicioase, s-ar putea sa le votam ca fructul vedeta al fiecarui sezon. Cu toate acestea, nici nu ai idee cate beneficii necunoscute au bananele!

Iata 5 tratamente naturale pe care le poti face la tine acasa, cu cateva coji de banane:

Ingrijirea tenului acneic

Pur si simplu nu mai scapi de cosuri, in ciuda tratementelor cosmetice/naturiste pe care le-ai urmat? Incearca neaparat tratamentul cu banane! Taie in doua cojile unei banane si maseaza usor zonele afectate. Repeta procedeul dupa cateva zile vei scapa definitiv de acnee!

Alungarea depresiei
Esti deprimat destul de des in ultima vreme? Ai impresia ca lucrurile o iau razna in jurul tau si nu mai poti tine pasul cu el? Aproape ca nu mai suporti pe nimeni din jurul tau? Nici sa nu te gandesti la tratamente antidepresive! Este de ajuns sa iti faci un ceai din ... coji de banana! Exact cum ai auzit! Fierbe cateva minute doua coji de banana si bea apa obtinuta. Vei observa ca depresia va deveni rapid un fenomen necunoscut pentru tine!

Ingrijirea calcaielor
Calcaiele tale sunt mai crapate decat ale bunicii, desi nu faci altceva decat sa stai la birou 8-9 ore pe zi? Nicio piatra sau sare de mare nu te va ajuta sa scapi de acest efect inestetic mai simplu decat un tratament cu banane! Trebuie sa iti faci singur, chiar acasa la tine, o pasta de banane, care se obtine prin pasarea acestora la blender si masajul picioarelor cu pasta obtinuta. Repeta tratamentul de doua ori pe saptamana si vei observa rezultatele!

Ingrijirea dintilor
Poti de asemenea sa folosesti coaja de banana si pe post de pasta de dinti, cu efect de albire rapida. Maseaza usor dintii cu partea interioara a unei coji de banana cel putin o data pe saptamana si vei avea o dantura alba si frumoasa!

Ingrijirea parului
Bananele fac minuni si in ingrijirea podoabei capilare. Daca te ingrijoreaza firele de par care cad frecvent, incearca sa iti faci un tratament la tine acasa, din coji de banane si iaurt. Paseaza cojile de banana pana obtii o pasta omogena, si adauga putin iaurt simplu. Maseaza usor scalpul cu pasta rezultata si lasa sa actioneaza cateva minute, dupa care te clatesti cu apa rece.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.71 din 5 - 26 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre banane

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0