Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce trebuie sa stii pentru a realiza un machiaj cat-eye perfect

de Sunt Fericita la 2019-04-19
Ce trebuie sa stii pentru a realiza un machiaj cat-eye perfect
Cand vine vorba despre machiaj, exista cateva tehnici pe care este important sa le stapanesti pentru a te asigura ca ai un look impecabil. Mai jos iti vom spune cateva trucuri si tehnici care te vor ajuta sa ai un machiaj cat-eye perfect!


Oricat de multa experienta ai avea in manuirea instrumentelor de make-up, nu intotdeauna iese ceea ce iti doresti, iar provocarea este tot mai mare cu fiecare machiaj. In ceea ce priveste machiajul cat-eye, coditele din coltul ochilor trebuie sa fie perfecte, iar asta implica multa concentrare si precizice. Nu este impsoibil sa realizezi un machiaj cat-eye perfect, asa ca noi iti vom spune cum poti sa faci asta!

 
  • Foloseste o pensula fixa tip carioca. Pentru a realiza un machiaj cat-eye este indicat sa folosesti un aplicator tip carioca deoarece este mult mai usor de controlat si iti permite sa realizezi machiajul in ritmul tau. Cu o pensula subtire si flexibila este mai greu sa te concentrezi pentru o linie impecabila.

 
  • Alege un tus cu o formula solida. Este de preferat sa iti alegi un tus cu o consistenta de mijloc deoarece vei realiza mult mai usor machiajul. Daca formula este prea apoasa, atunci se va intinde si nu vei reusi sa trasezi o linie prefecta.

 
  • Fa-ti un punct central in coltul ochiului. Cel mai corect este sa iti faci un punct pe coltul extern pe aceeasi linie cu coltul sprancenei. Din acel punct va trebui sa incepi machiajul ochilor deoarece vei reusi sa trasezi linii simetrice. Trasezi linia catre interior, spre coltul intern, iar apoi te vei intoarce sa umpli linia din coltul extern, accentuand codita ochiului.

 
  • Poti incepe si de la jumatatea ochiului. Poti trasa linia chiar si de la jumatatea ochiului spre exterior, si sa te opresti acolo unde se termina genele, apoi sa trasezi punctul corespunzator din coltul sprancenei.

 
  • Foloseste concealer pentru a perfectiona machiajul. Daca nu trasezi linii perfecte, nu trebuie sa te ingrijorezi, nici make-up artistii profesionisti nu resuesc intotdeauna din prima. Foloseste o pensula mica de detaliu cu care sa aplici concealer si sa corectezi machiajul. Cu ajutorul acestei tehnici poti schimba chiar si unghiul machiajului, daca nu ti-a iesit asa cum iti doreai.


Sursa foto: pexels.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0