Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 Accesorii cool pe care trebuie sa le ai in garderoba in acest sezon

de Sunt Fericita la 2019-04-18
7 Accesorii cool pe care trebuie sa le ai in garderoba in acest sezon
Accesoriile sunt punctele cheie ale oricarei tinute. Aduc un plus de personalitate, scot din anonimat orice tinuta si transforma orice femeie intr-o adevarata fashionista. Insa, sunt doar cateva accesorii pe care trebuie sa le ai neaparat in garderoba in acest sezon. Iata care sunt acestea!


Deja s-au lansat colectiile marilor designeri, iar de acolo am aflat tendintele actuale ale sezonului 2019. Am oboservat ca anul acesta scoate in evidenta bunul gust si luxul, dar si nunate de contrast precum visiniu, roz ori tonuri metalice. Mai jos ti-am facut un top cu cele mai cool accesorii ale sezonului, pe care trebuie sa le ai in garderoba pentru a-ti infrumuseta tinutele!
 
Dresuri albe. Inainte obisnuiam sa vedem dresurile albe doar in uniformele scolare ori doar atunci cand trebuia sa ne protejam de frig. Astazi, dresurile albe sunt considerate piese fashion, esentiale pentru o tinuta eleganta cu stil. Dresurile albe au fost prezente in majoritatea prezentarilor de moda ca fiind piese versatile ce pot fi purtate oricand, in orice combinatie stilistica.

 
Geanti de mana. In tendinte in anii 80’, gentile de mana s-au reinventat si au revenit in prim plan in acest sezon. Sunt recomandate gentile mici si colorate pentru a-i aduce tinutei un plus de personalitate.

 
Genti Box Bag. Gentile de mici dimensiuni care se aseamana cu o cutie cu maner in care iti pastrai pachetelul pentru scoala. In acest sezon sunt in tendinte deoarece adauga un plus de valoare oricarei tinute.

 
Bentite. Da, ai citit bine. Bentitele clasice pe care le purtam odinioara au revenit in rendinte. Sunt un must-have al sezonului, iar recomandarea marilor designer este de a fi purtate in tinute elegante pentru un aer pretios, dar si in tinute casual pentru un strop de eleganta.

 
Agrafe pentru par. Accesoriile pentru par cu pietre pretioase sau cu perle, acestea sunt piesele in tendinte in acest sezon. Chiar daca sunt extrem de elegante, designerii ne indeamna sa purtam aceste accesorii chiar si in cele mai sport tinute deoarece aduc un aer proaspat.

 
Cizme albe. Chiar daca multe femei se feresc de ele, acestea sunt considerate accesoriul sezonului. Sunt piese clasice si se potrivesc usor cu orice tinuta, ba mai mult, o completeaza cu indrazneala. Revin in actualitate dupa ce s-au purtat in anii 80’, insa de data aceasta, atitudinea cu care le porti face diferenta.

 
Curele din piele. Si nu vorbim despre orice curele, ci despre cele din piele de piton. Sunt accesoriile care pot cu usurinta sa scoata din banalitate o tinuta simpla, iar avantajul lor este ca se integreaza foarte usor in orice tinuta de zi ori de seara. 


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2.5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
    Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
    In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0