Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

A aparut un nou medicament impotriva hepatitei C

de Alina Ilie la 2014-10-13
A aparut un nou medicament impotriva hepatitei C
Statele Unite ale Americii au lansat pe piata un nou tratament pentru hepatita de tip C, foarte eficient, avand ca rezultat vindecarea a 99% dintre pacientii care au participat la studiile clinice. Medicamentul se numeste Harvoni.


Infectiile cu virusul hepatic C reprezinta una dintre cele mai mari probleme de sanatate: se stie ca boala este transmisibila si poate provoca moartea.
Acest virus se transmite prin contact cu sangele persoanei infectate, prin ace nesterilizate sau pentru tatuaje.
Simptomele hepatitei C pot sa apara mult timp dupa patrunderea virusului in organism. Daca nu este tratata, poate provoca insuficienta hepatica, ciroza si cancer.
Noul medicament lansat pe piata, Harvoni, produs al companiei californiene Gilead Sciences, este foarte eficient in combaterea hepatitei C. Are inconveninetul unui pret foarte ridicat: tratamentul pentru 12 saptamani ajunge la 94.500 de dolari, adica 1.125 de dolari pentru fiecare comprimat.
Acesta imbina efectul a doua substante active, ledipasvir si sofosbuvir si trebuie luat zilnic, noteaza Agerpres.
Medicamentul, care are o rata de vindecare de peste 99%, este primul dintre cele cateva produse noi, care promite tratarea hepatitei C cu mai multa eficacitate, mai rapid si cu mai putine efecte secundare decat medicamentele folosite pana acum.
John Martin, CEO al companiei Gilead, a precizat ca "Spre deosebire de alte maladii cronice grave, hepatita C se poate trata, iar Harvoni le ofera pacientilor posibilitatea de a se vindeca in doar 8 saptamani".
Potrivit Agerpres, Harvoni este si primul tratament impotriva hepatitei C care nu necesita administrarea asociata cu interferon sau ribavirin, care provoaca efecte secundare puternice, cum ar fi dureri de cap, stari de oboseala si greata.
Harvoni este cel de-al treilea medicament impotriva hepatitei C care a fost aprobat de Agentia Federala Americana pentru controlul medicamentelor (FDA) in ultimul an.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 3.2 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre hepatita c

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ciroza

Cele mai citite articole

Pietrele la rinichi, infectiile de tract urinar sau cancerul renal sunt doar cateva dintre ...
Imbunatatirea digestiei este un proces de durata, care presupune o grija si o atentie amanuntita in ...
Cand ai fost diagnosticat cu diabet deja te gandesti ca trebuie sa renunti la toate placerile ...
Slabeste rapid
si scapa de toxine!
Iti oferim un Raport Special GRATUIT
"Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
Citeste zilnic GRATUIT totul despre sanatate, frumusete, stil!
Adauga mai jos adresa ta de email
si primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016