Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Neuroexpert - un pas spre o viata mai linistita

de Sunt Fericita la 2021-11-16
Neuroexpert - un pas spre o viata mai linistita
Ritmul vietii din zilele noastre este unul alert - de multe ori acest lucru reprezinta o cauza de stres in plus. Iar un nivel ridicat de stres, dupa cum stim cu totii, sta la baza unui numar mare de probleme de sanatate. De aceea este indicat, pe cat posibil, sa avem o viata cat mai linistita. Bineinteles ca nu este posibil sa eliminam toti factorii de stres din viata noastra, insa ce putem face este sa ajutam psihicul sa gestioneze cat mai bine situatiile in care acestia apar.


Un ajutor in acest sens este si Neuroexpert - il gasesti in magazinul Tratamente.bio - un supliment natural cu o multime de calitati terapeutice. 


Pe langa sprijinul oferit in situatii stresante, Neuroexpert mai poate fi folosit si pentru:
 

  • Imbunatatirea puterii de concentrare si mentinerea atentiei – daca in ultima vreme ai observat ca iti este greu sa iti pastrezi concentrarea pentru o perioada mai lunga de timp, sau ca atentia iti este distrasa foarte usor, este momentul sa incerci Neuroexpert - suplimentul natural care te va ajuta sa iti revii;
  • Imbunatatirea memoriei si prevenirea degradarii acesteia – de la o anumita varsta cu totii incepem sa avem probleme cu memoria, fie acestea mai mici, sau mai mari. Este foarte important sa protejam acest proces psihic, a carui degradare are efecte negative asupra vietii de zi cu zi;
  • Neuropatii – neuropatiile sunt tulburari la nivelul sistemului nervos periferic si se manifesta prin resimtirea unei slabiciuni la diverse grupe de muschi, prin durere sau/si amorteaza la maini si picioare. Dupa cum ne putem imagina, aceste manifestari sunt destul de neplacute si ne pot impiedica sa ne desfasuram viata normal. Comanda acum Neuroexpert si uita de aceste griji.


Descopera ingredientele din Neuroexpert si afla ce alte beneficii mai are acest supliment natural
 

  • Citrulina – este un amino-acid care a fost izolat pentru prima data din pepenele rosu. Printre multiplele beneficii amintim: reduce hipertensiunea, sporeste rezistenta si performanta fizica, ajuta functiile sistemului circulator, efecte antidepresive.
  • Inozitol – ajuta la controlul zaharului din sange prin imbunatatirea sensitivitatii corpului la insulina, poate reduce anxietatea si simptome ale depresiei prin efectele pe care le are asupra serotoninei, ajuta la regenerarea ficatului.
  • L-carnitina – este o substanta compusa din doi amino-acizi si se formeaza in ficat si rinichi. Este cunoscuta cel mai bine pentru proprietatea de a arde grasimi, insa beneficiile ei merg mai departe de atat. L-carnitina are un impact pozitiv asupra sistemului imunitar, asupra pacientilor cu ciroza sau afectinui renale, asupra nivelului de trigliceride si al colesterolului.
  • L-cisteina – poate fi de folos in pastrarea glicemiei intre valorile normale, benefica in cazul cancerului de plamani si colon, ofera suport celor cu Alzheimer, precum si cu alte boli ale creierului.
  • L-glutamina – acest amino-acid poate fi folosit in tratamentul afectiunilor intestinale, al diverselor forme de artrita, ajuta in cazul bolilor autoimune si al tesuturilor conjunctive, ca sa enumeram doar cateva dintre beneficii.
  • L-tirozina – este unul dintre cei 20 de amino-acizi care sunt folositi de celule la sintetizarea proteinelor. Este un component al Neuroexpert pentru ca ajuta la reducerea stresului si anxietatii, este util in prevenirea episoadelor depresive, are un impact pozitiv asupra sanataii pielii.

Comanda acum Neuroexpert ca sa te convingi si tu de beneficiile acestui supliment natural!

 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bio

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0