Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Beneficiile consumului de cafea

de Sunt Fericita la 2019-06-20
Beneficiile consumului de cafea
Cafeaua este una dintre cele mai populare si consumate bauturi din lume. Unde mai pui si ca este extrem de sanatoasa datorita continutului ridicat de antioxidanti si nutrienti. Afla care sunt beneficiile unui consum regulat de cafea!


Care sunt beneficiile consumului de cafea?


 
Cafeaua este cunoscuta drept bautura energizanta care ne ajuta sa ne trezim la prima ora a diminetii si care reuseste sa ne tina plini de energie pana la sfarsitul zilei. In urma mai multor studii facute, cercetatorii au dezvaluit faptul ca un consum regulat de cafea poate ajuta la prevenirea mai multor boli. Mai jos iti spunem care sunt cele mai importante beneficii ale consumului de cafea!

 
Consumul de cafea reduce riscul bolii Alzheimer si dementa. Boala Alzheimer este cunoscuta drept cea mai comuna boala neurodegenerativa care duce la dementa. De regula, boala afecteaza persoanele cu varsta peste 65 de ani, insa pentru a preveni aparitia acestei boli exista o multime de lucruri pe care le poti face. Pe langa un stil de viata sanatos, consumul de cafea este recomandat pentru a reduce riscul de Alzheimer. Studiile arata ca sansele de a face aceasta boala se reduc cu 65% daca bei cafea.

 
Consumul de cafea poate preveni depresia. Conform unui studiu de la Harvard din anul 2011, femeile care consumau regulat cafea, cel putin 3 cafele pe zi, aveau mai putine sanse sa devina depresive. Mai mult, tot in urma unui studiu aflam ca oamenii care obisnuiesc sa bea zilnic patru cafele pe zi, au cu 53% mai putine sanse sa se sinucida.

 
Consumul de cafea scade riscul de diabet de tip 2. Una dintre problemele majore care afecteaza milioane de oameni este diabetul de tip 2. Specialistii sustin ca daca obisnuiesti sa bei cafea zilnic, vei avea un risc semnificativ mai mic de a dezvolta diabetul de tip 2. Un risc cu 25-50% mai mic.

 
Consumul de cafea imbunatateste rezistenta fizica. Cafeina din compozitia cafelei stimuleaza sistemul nervos si implicit creste nivelul de epinefrina din sange. O data cu asta, corpul este pregatit pentru exercitii fizice intense deoarece este crescuta rezistenta fizica cu un procent de pana la 12%.

 
Consumul de cafea ajuta la arderea grasimilor. Consumul de cafea este recomandat aproape in orice cura de slabit. Cafeina este substanta care ajuta la arderea grasimilor si care imbunatateste functionarea metabolismului.

 
Consumul de cafea iti imbunatateste nivelul de energie. Datorita cafeinei, consumul de cafea in mod regulat iti creste nivelul de energie, iti imbunatateste functiile creierului, starea de spirit, dar si functia mentala.

 
Consumul de cafea te ajuta sa traiesti mai mult. In urma mai multor studii, s-a transmis faptul ca persoanele care obisnuiesc sa consume zilnic cafea au o rata de mortalitate mult mai mica. 


Citeste AICI si care sunt beneficiile consumului de urzici!
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.83 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
    Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
    In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0