Aveti nevoie de:
- 6 cartofi mari
- 300 degrame de kaizer afumat feliat
- 150 de grame de cascaval
- 50 de grame de unt
- o ceapa
- sare, piper si rozmarin
Cartofi cu kaizer afumat si cascaval - modalitate de preparare:
Lasati cuptorul sa se incinga la 200 de grade Celsius si intre timp curatati rapid cartofii, si apoi incercati sa ii crestati ca in fotografia de mai jos.
Stropiti cartofii cu unt, adaugati sare, piper si rozmarin dupa gust si asezati-i pe o tava cu foaie de cupt si ii puteti baga la cuptor pentru 30 de minut.
Intre timp, feliati kaizerul afumat cat mai subtire, radeti cascavalul (eu am ales unul in doua culori, dar puteti folosi si un singur tip) si puneti o ceapa la calit in tigaie, pana devine usor aramie.
Dupa 30 de minute scoateti cartofii, care se vor desface usor unde i-ati crestat si umpleti acele spatii cu bucati de kaizer. Adaugati si putina ceapa calita deasupra si introduceti din nou tava la cuptor pentru inca 30 de minute, dupa ce ati stropit din nou cu unt.
Cand cartofii devin moi, opriti focul si adaugati cascavalul ras deaasupra si mai lasati tava in cuptor pentru cinci minute, pentru a se topi.
Gustarea este gata si poate fi servita cu salata de muraturi.
Pofta buna!
Iata o alta reteta senzationala: cartofi la cuptor cu rozmarin si usturoi>>
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.09
din 5
- 29 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!