Ingrediente pentru crochete de cartofi la cuptor:
- 5 cartofi;
- 50 g unt;
- 100 g branza de burduf;
- 1 ou;
- sare si piper dupa gust;
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Evaluarea Nationala 2021 - Teste rezolvate de matematica pentru clasa a VIII-a
Incepand cu anul 2021 examenul de Evaluare Nationala de la finalul clasei a VIII-a se va desfasura conform noii programe aprobate de MEC prin Ordinul de ministru nr 3472 din 10 03 2020 Noua viziune precizata in documentele oficiale si exprimata in structura modificata radical a testelor pune accent pe capacitatile de tip...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
- pesmet.
Cum se prepara crochetele de cartofi?
Se fierb cartofii in coaja, in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert, ii decojim si ii pasam ca pentru piure. Adaugam branza, untul, oul, sarea si piperul si amestecam compozitia.
Facem crochete in forma de cilindru (de aproximativ 50 g) pe care le dam prin pesmet. Se pun crochetele intr-o tava unsa cu unt sau ulei si se lasa la cuptor pana se rumenesc, in jur de 15-20 de minute.
Pofta buna!
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.2
din 5
- 523 voturi.
Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!