Cartofii la cuptor, cu ulei de masline, rozmarin si usturoi, reprezinta o sursa minunata de vitamine, fibre si carohidrati.
Nu ii vom consuma cu paine.
Ingrediente:
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Modele de texte pentru nota 10 la Evaluarea Nationala 2021 clasa a VIII-a
Textele care-ti asigura punctajul maxim la proba de limba romana a examenului de Evaluare Nationala clasa a VIII-a conform programei 2021 Elaborata de un grup de profesori coordonati de dna prof dr Oana Chelaru lucrarea are un singur scop instruirea elevului pentru depasirea obstacolului reprezentat de textul cerut indiferent de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
- 1,5 kg de cartofi;
- o capatana de usturoi;
- otet;
- ulei de masline;
- rozmarin proaspat;
- sare;
- piper.
Spala cartofii si curata-i de coaja, apoi pune-i la fiert in apa cu sare (pentru aproximativ 6-7 minute).

Cartofii scursi de apa se pun intr-o tava si se adauga ulei de masline. Se tin la cuptor pentru 30 de minute pana se rumenesc.
Trucul lui Jamie Oliver: scoate tava din cuptor si preseaza-i usor cu un pasator.

Intr-un bol pregatim un dressing cu rozmarin, otet de vin rosu, ulei de masline, sare, piper si usturoi pisat. Amestecam bine si il adaugam peste cartofii din tava.
Introdu din nou tava in cuptor pentru 30 de minute. Sunt deliciosi!

Iata si alte retete ale celebrului bucatar:
- supa crema de rosii;
- costite de porc la cuptor;
- pui in lapte.
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 3.91
din 5
- 125 voturi.
Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!
Comentarii articole