Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cat de buna esti la pat in functie de zodie

de Sunt Fericita la 2020-05-11
Cat de buna esti la pat in functie de zodie
Ai avut intrebari privind performanta personala atunci cand vine vorba de spatiul intim? Ei bine, poti fi linistita pentru ca exista o metoda foarte simpla prin care iti poti da seama cum te descurci in momentele pasionale. Tot ce trebuie sa faci e sa-ti identifici zodia in articolul de mai jos, care-ti va spune cat de buna esti la pat in functie de semnul zodiacal in care ai fost nascuta.


Daca nu te regasesti, atunci poti sa-l privesti ca un potential pe care poti sa-l atingi cu mai multa practica.

Femeile nascute sub semnul berbecului sunt foarte dornice de senzatii cat mai tari si unice, iar asta le face uneori sa uite de partenerul lor. Recomandarea noastra este sa va mai ganditi si la cel cu care impartiti patul, intrucat asta va poate experienta mult mai interesanta si aprinsa.

Senzualitatea este punctul forte ale femeilor taur. Se simt extraordinar in prezenta partenerului si nu renunta niciodata in a aduce ceva nou in dormitor, care sa mentina flacara pasiunii aprinsa pentru mult timp.

Nativele zodiei gemeni au nevoie de cat mai multa diversitate in dormitor, incat se plictisesc foarte repede de rutina. Ar fi recomandat pentru aceasta zodie sa incerce sa insufle mai multa incredere in partener pentru mai multe nopti de neuitat.
 
Femeia rac are foarte mare grija de iubitul ei si ar face orice sa-l multumeasca pe acesta, asa ca sunt iubitele preferate cel mai mult de barbatii mai putin curajosi, intrucat pot parcurge pas cu pas etapele dezinhibarii in dormitor.

Detinerea controlului le caracterizeaza pe femeile leu, care sunt niste manipulatoare excelente obtinand tot ceea ce-si doresc.

Fecioara este o femeie dornica de experiente noi si isi epuizeaza toti partenerii, ajungand de multe ori la limita limitelor. Asta le satisface cel mai mult.

Nativele zodiei balanta sunt un pic mai rusinoase la inceput, insa odata cu trecerea barierii de incredere acestea vor dezlantui nebunia in dormitor, iar asta s-ar putea sa le surprinda partenerul cu adevarat.

Cele mai grele de multumit sunt femeile scorpion, intrucat isi doresc aventura dar si inovatie. Este exclus pentru acestea sa se multumeasca cu un partener care nu este intr-o forma fizica buna.

Curioasa din fire si cu dorinta de a afla cat mai multe, femeia sagetator este dispusa sa incerce tot felul de lucruri in pat, fara nicio jena. Este un partener fidel si de incredere.

Nativele zodie capricorn sunt foarte linistite din punct de vedere sexual, acestea neavand dorinta de a incerca alte lucruri cu alti parteneri, ci prefera sa experimenteze cu un singur barbat, daca acesta e cazul.

Femeile din zodia pesti sunt naive, dar si retinute. Pun ratiunea inaintea dorintei, asa ca lor le este foarte greu sa treaca de bariera mentala privind relaxarea in dormitor.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre zodie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre amor

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0