Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tipuri de femei care ii intimideaza pe barbati

de Viorica Ghinea la 2022-01-13
Tipuri de femei care ii intimideaza pe barbati
Exista reprezentante ale sexului frumos care reusesc sa capteze instant atentia barbatilor si sa aiba un efect puternic asupra mintii lor. Daca te-ai intrebat vreodata ce au acestea atat de special, afla ca se incadreaza in tipurile de femei care ii intimideaza pe barbati. Descopera care sunt acestea si ce trebuie sa faci pentru a intra si tu in randul lor!


Sapte tipuri de femei care intimideaza orice barbat


1. Femeia independenta

O femeie independenta, care nu are nevoie de sprijin si de atentie in mod special, va intimida intotdeauna un reprezentant al sexului opus. Ea demonstreaza ca stie sa se descurce in orice situatie si ca are rezultate mai bune decat un barbat pana si in unul dintre domeniile adresate sexului tare. Ce barbat ar ramane rece si indiferent in fata acestor caracteristici?

2. Femeia cu incredere in ea

Stima de sine joaca un rol important in atragerea unui reprezentant de sex opus. Spre exemplu, o femeie care paseste sigura pe ea si priveste direct in ochi va incita imaginatia oricarui barbat. Cu toate acestea, nu vor avea curaj toti sa o abordeze pentru ca multi dintre acestia se vor simti intimidati de aceasta atitudine.

3. Femeia de cariera

Printre tipurile de femei care intimideaza barbatii la orice pas se numara cu siguranta cele care sunt dedicate carierei. Daca noi ii admiram pe barbatii care au succes pe plan profesional, afla ca mintea lor reactioneaza diferit in astfel de momente. Acestia se simt mai degraba intimidati decat mandri de reusitele partenerei lor lor cariera. De altfel, acesta este unul dintre motivele principale pentru care se destrama multe relatii de cuplu. Nu multi reprezentanti ai sexului opus pot sa treaca peste faptul ca se afla pe o scara profesionala mai joasa decat iubita lor.

4. Femeia perfectionista

Nu exista barbat care sa nu se simta intimidat de o femeie care vrea ca totul sa fie perfect. Principiile ei se rasfrang asupra tuturor domeniilor, de la cel profesional pana la cel amoros. Nu orice partener se poate ridica la nivelul pretentiilor ei, astfel ca barbatii se declara invinsi si recunosc ca se simt intimidati si chiar depasiti de situatie.

5. Femeia eleganta

O femeie eleganta nu are nevoie de nicio introducere atunci cand paseste intr-o incapere, pentru ca aspectul ei fara cusur spune totul. Barbatii o considera extrem de atragatoare, insa nu indraznesc sa o abordeze. Atat look-ul, cat si atitudinea ei rafinata si distinsa ii tine la distanta. Daca dorinta ei este sa intimideze un posibil partener, atunci ii iese din plin planul.

6. Femeia inteligenta

Alte tipuri de femei care impresioneaza si intimideaza in acelasi timp sunt cele care au cultura generala si carora le merge mintea brici. Nu orice reprezentant al sexului opus va reusi sa tina pasul cu ele, ci doar unul care se afla la acelasi nivel, pe aceeasi lungime de unda. Nici macar cei mai indrazneti nu vor avea curajul necesar sa puna in aplicare un plan de cucerire.

7. Femeia bogata

O femeie cu resurse financiare bune reprezinta un factor intimidant si frustrant pentru un barbat care nu se ridica la acelasi nivel. El se va simti mereu in dezavantaj fata de ea, pentru ca va considera ca nu are cu ce sa o impresioneze sau ce sa ii ofere. Putini reprezentanti ai sexului opus trec peste acest complex in relatia cu femeile.

Daca nu te numeri printre aceste tipuri de femei, afla ca nu ar trebui sa iti indrepti sentimentele de invidie inspre ele. Poate ca te-ai simti bine in pielea lor timp de o zi, dar dupa ce ai realiza ca tii la distanta posibili parteneri, ti-ai regreta statutul.

Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.26 din 5 - 19 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre barbati

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre stima de sine

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cuplu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatie

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0