Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce proprietati are uleiul de coada soricelului

de Alina Ilie la 2021-04-28
Ce proprietati are uleiul de coada soricelului
Uleiul de coada soricelului este unul dintre cele mai pretioase uleiuri din punctul de vedere al continutului de vitamine si minerale. Este utilizat pentru mentinerea sanatatii pielii si trateaza sau calmeaza inflamatia. Aroma lui ajuta la scaderea stresului si este util pentru combaterea insomniei. Reduce simptomele febrei si alergia. Sa descoperim, in randurile de mai jos, ce proprietati are si cum ne poate imbunatati sanatatea:


Proprietati antiinflamatorii

Fie ca este vorba de probleme respiratorii (caruzate de raceala), digestive (provocate de supraalimentare sau datorita consumului de alimente picante) sau circulatorii (cauzate de orice toxina care patrunde in sange), uleiul de coada soricelului este un remediu natural pentru aceste probleme.

Proprietati antireumatice

Fiind benefic pentru circulatia sangelui, este de folos persoanelor care sufera de artrita. Imbunatateste circulatia si, prin urmare, previne acumularea de acid uric in articulatii si muschi, ajutand astfel la vindecarea reumatismului si a artritei. Datorita actiunii antiinflamatoare, tine sub control durerea.

Proprietati antiseptice

Uleiul esential protejeaza pielea de infectii bacteriene, fungice sau virale. Formeaza o pelicula protectoare pe rana si activeaza plachetele sanguine (trombocitele) si leucocitele la locul afectat, impiedicand patrunderea microbilor.

Proprietati antispasmodice

Singura modalitate naturala de a scapa de spasme ale intestinelor este acest ulei natural care are un efect relaxant, antispasmodic asupra muschilor, nervilor, intestinelor si tractului respirator.

Proprietati digestive

Uleiul imbunatateste secretia sucurilor digestive si restabileste sanatatea ficatului si a celorlalte organe.

Proprietati emoliente

Uleiul de coada soricelului este recunoscut pentru proprietatile sale tonifiante asupra pielii. Este recomandat pentru masarea  pentru pielea uscata, lipsita de elasticitate. Adesea diluat sau folosit in combinatie cu alte produse, s-a dovedit a fi eficient in redarea unui aspect cat mai tanar si sanatos pielii. Neutralizeaza efectele daunatoare a radicalilor liberi si incetineste procesul de imbatranire a pielii,
Cel mai important lucru este ca uleiul patrunde in piele usor, permitand nutrientilor sa hidrateze si regenereze celulele pielii.

Proprietati revitalizante

Utilizat in tratamente capilare ajuta parul uscat, despicat la varfuri, ars cu placa, vopsit excesiv, care se electrizeaza sau se rupe usor sa isi recapete in timp stralucirea si sanatatea naturala.


Sursa: www.organicfacts.net

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre remediu natural

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre medicina naturista

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0