Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce spune dezordinea despre tine

Ce spune dezordinea despre tine
Cuvantul „dezordine” evoca harababura, confuzie si forfota. Si, bineinteles, este toate acestea la un loc. Dar, uneori, ceea ce aduni in jurul tau arata care iti este personalitatea.


Daca ai o gramada de lucruri in beci: Este un semn ca esti loiala si emotiva. Cei care isi formeaza un atasament puternic fata de oameni si evenimente nu pot arunca lucruri. Chiar si un varf de ata sau o camasa veche, un bilet de intrare la muzeu, un nasture... toate au valoare sentimentala pentru ei. Poate pentru ca se tem ca, odata pierdute acele obiecte, vor pierde si amintire. Daca este si cazul tau, trebuie sa stii ca nu exista niciun depozit mai traininc decat inima ta, iar memoriile care conteaza vor fi mereu acolo. In plus, obiectele pe care le cumperi din magazinele turistice tind sa declanseze depresia, daca te uiti prea mult la ele.
Daca ai dulapul incarcat: Esti o persoana creativa. Si asta pentru ca persoanele creative nu sunt recunoscute si pentru entuziasmul pentru curatenie. Daca inchid dulapul, se separa vizual de dezordine si se pot concentra pe gandurile si ideile lor. Ce nu stiu ele este ca dezordinea din dulap le afecteaza gandirea, chiar daca la un nivel subconstient. Daca te regasesti in descriere, fa-ti un pic de timp pentru a-ti pune hainele frumos, punandu-le la suprafata pe cele pe care le folosesti mai des. Vei vedea cum ti se va limpezi si mintea.
Daca ai masa de bucatarie plina: Este un indiciu ca esti o persoana iubitoare. Familia ta este inima ta si bucataria este inima casei tale. Inauntrul tau, te temi ca nu ai destule, asa ca iti place sa faci rezerve. Imaginea unei mese pline (cu biscuiti, servetele, cos de paine, cana de apa) are un efect calmant, de linistire. Totusi, toata aglomeratia de pe masa te poate face sa mananci prea mult si sa fii stresata. Inlocuieste toate bunatatile de acolo cu o vaza cu flori.
Daca nu mai ai loc de niciun ac pe noptiera: Acesta este un indiciu ca esti curioasa si ai o personalitate stralucitoare. Celor carora le place sa citeasca in pat sunt, prin natura lor, insetati de cunoastere, iubesc ideile si informatia. Ceea ce este un lucru bun, dar dezordinea de pe noptiera te poate tine noaptea treaza, iti declanseaza hormonii stresului si interfereaza deci cu un somn odihnitor. Prea multe carti si reviste langa pat arata o minte incarcata. Alege o carte sau doua, preferabil lecturi care te calmeaza si iti hranesc mintea.  

Sursa foto: www.sxc.hu
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.54 din 5 - 14 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre psihologie

Cele mai citite articole

Rodia este un fruct delicios si nutritiv cu o istorie bogata si origini stravechi. Desi poate parea ...
Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0