Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce trebuie sa stii pentru a putea merge mai departe

Ce trebuie sa stii pentru a putea merge mai departe
Viata nu e usoara si nici nu iti poate garanta nimeni ca vei avea intotdeauna succes. Tine insa numai de tine sa te bucuri de aspectele frumoase ale fiecarei zile.


S-ar putea sa dai gres la un moment dat. Si da, s-ar putea sa te doara, sa suferi, dar aceste mici ratari sunt pietre la temelia succesului. Nu conteaza cum se termina o situatie, trebuie sa intelegi ca in ambele cazuri ai de castigat. Daca ti se pare ca nu ai decat de pierdut, te inseli. Invata din experienta pe care ai trait-o si mergi mai departe cu o alta incredere in tine.

Increderea in alti oameni iti va produce din nou suferinta pentru ca si alti oameni au temerile lor, iar acestea ii fac uneori sa reactioneze in moduri care pe noi ne ranesc.

Tocmai de aceea trebuie sa intelegem ca este important sa continuam sa ne incredem in oameni si sa nu ne izolam deoarece nu toti oamenii sunt la fel si, atata vreme cat noi suntem sinceri si pastram niste relatii oneste cu oamenii din jurul nostru, vom atrage in cele din urma oameni similari care nu ne vor trada increderea.

Avem nevoie si de sprijinul celor din jur in unele situatii pentru a reusi, dar si pentru a ne dezvolta ca oameni tocmai ca suntem o parte din oamenii pe care ii avem in jurul nostru. Daca simtim ca se creeaza o influenta negativa dintr-o anumita directie, avem libertatea de a ne detasa de acea legatura nociva oricand.

Nu te teme de lucrurile necunoscute pe care ti le aduce viata. Imprevizibilul face parte din ceea ce inseamna viata si ar trebui sa ne bucure.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dezvoltare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre viata

Cele mai citite articole

Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0