Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum alegi cadoul pentru un gamer? 5 sfaturi

de Sunt Fericita la 2022-02-07
Cum alegi cadoul pentru un gamer? 5 sfaturi
Alegerea unor cadouri adecvate pentru o persoana pasionata de gaming poate fi o sarcina destul de dificila. Lucrurile se complica destul de mult daca tu nu esti, la randul tau, un cunoscator al acestui domeniu. Pentru ca misiunea ta sa nu fie una foarte complicata, iar destinatarul surprizei sa se bucure cu adevarat de cadoul pe care il va primi, am pregatit un articol complet cu cele mai interesante idei.


Poti gasi in acest articol recomandari pentru orice buget, dar si pentru orice tip de gamer. Pentru ca, nu-i asa, va trebui sa te interesezi putin inainte, pentru a afla care sunt platformele preferate ale prietenului tau, care sunt consolele pe care le are si ce tip de jocuri isi doreste. Daca esti dispus la putina munca de cercetare, vei gasi in final nenumarate optiuni pe care sa te poti baza. 
 

Zona in care te poti documenta include gameri pasionati de jocuri de PlayStation, Xbox, NIntendo, PC sau laptop. Daca toate aceste denumiri nu iti sunt familiare, nu este nimic, vei putea gasi un cadou general, care sa se preteze pentru toti. Poti gasi aici o gama variata de produse pentru gaming, iar cautarile tale vor fi mult simplificate. 
 


Iata care sunt pasii de urmat pentru alegerea unui cadou potrivit pentru un gamer:

1. Intreaba prietenii din aceeasi zona


Intotdeauna cand ai nevoie de un sfat avizat, intrebi un specialist. Acest lucru se aplica si in cazul cadourilor potrivite pentru un gamer, asa ca cele mai bune recomandari pot veni de la cineva din aceeasi zona. Ve afla care sunt ultimele jocuri lansate, care sunt accesoriile necesare unui gamer si ce anume si-ar putea dori cineva care petrece mult cu acest hobby.

2. Afla care este tipul de joc preferat
 

Există jocuri de strategie, jocuri de aventura, jocuri de tip shooting, jocuri on line sau jocuri multiplayer. Fiecare dintre acestea are specificatii proprii, de care este bine sa tii cont. Asa cum unii jucatori pot avea preferinte legate de gaming, poate exista si reversul medaliei, in care sa nu ii placa sa joace, de exemplu, jocuri de strategie. 

3. Nu te opri doar la accesorii pentru gaming


Chiar daca primul gand este sa cumperi jocuri, console ori accesorii, un cadou de succes poate implica si o comanda la pizza sau un minifrigider pentru camera de gaming, unde sa poata sa isi tina sucurile preferate. Orice gamer pasionat petrece mai multe ore succesive atunci cand se joaca, iar mancare si racoritoarele ar trebui sa nu ii lipseasca.

4. Alege cadouri digitale


Acestea sunt cele mai accesibile pentru tine, deoarece nu presupune sa te deplasezi la un magazin fizic si nici cadoul nu este un obiect in sine ci, mai degraba, un cod virtual. Ai multe variante din care te poti decide pe site-urile online ale dezvoltatorilor de jocuri si console, iar modalitatea de achizitie este extrem de simpla. Trebuie doar sa pui in cos cadoul pe care ti-l doresti, apoi platesti cu cardul si introduci adresa de email a persoanei care trebuie sa primeasca supriza. In doar cateva secunde cadoul va ajunge la destinatar, iar tot ce trebuie sa faca el este sa introduca in joc codul respectiv.

5. Un tricou imprimat


Jocurile preferate au personaje, la fel ca si filmele sau revistele. Daca stii care este jocul favorit, poti cumpara un tricou sau alta piesa de imbracaminte imprimat cu imagini din joc. Tricoul poate fi unul cu licenta, dintre cele comercializate de producatorii jocului sau poate fi unul personalizat, cu mesaje alese de tine. Tricoul este doar una dintre idei, il poti inlocui cu succes cu o cana, destinata iubitorilor de cafea, o sapca, un covor sau o husa de telefon.

 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre gaming

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0