Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum alegi dimensiunea potrivita a inelelor: sfaturi utile

de Sunt Fericita la 2023-02-17
Cum alegi dimensiunea potrivita a inelelor: sfaturi utile
Alegerea unui nou model de inel care sa se potriveasca stilului personal sau care sa fie cadoul ideal pentru o prietena este o decizie simpla daca ai in vedere cateva reguli de baza. Pentru a te asigura ca faci cea mai buna alegere, achizitioneaza numai accesorii din metale pretioase, de calitate, simple sau cu design complex.


Iti prezentam in continuare sfaturi utile pentru alegerea inelelor potrivite si modul in care tehnica moderna vine in sprijinul tau pentru cumpararea articolelor cu dimensiunea necesara, de la distanta. 

Produse de calitate din magazine de profil

Inelele pe care vrei sa le porti sau sa le faci cadou la ocazii speciale prietenelor trebuie achizitionate numai din magazine de specialitate. Alege un inel din aur de la CreditAmanet, de calitate, simplu sau cu model complicat sau cu pietre pretioase.  
Ai zeci de variante online sau la agentiile fizice, inele din aur galben sau alb de 14 K sau de 18K, pentru a identifica modelul preferat, la un pret accesibil, pentru care vei primi certificat de garantie. 

Cum alegi dimensiunea potrivita a inelelor

In magazinele fizice ai posibilitatea sa afli pe loc marimea potrivita, dar si online exista modalitatea optima. Pasii de urmat sunt simpli, tot ce trebuie sa faci este sa folosesti un snur pentru a masura dimensiunea degetului. 
 
  • Infasoara snurul pe degetul pe care vrei sa porti inelul;
  • Marcheaza portiunea si taie;
  • Masoara cu o rigla bucata de ata;
  • Alege cea mai apropiata marime disponibila online in tabel si vei putea vedea si circumferinta inelului. 

Sfaturi de avut in vedere la alegerea inelelor potrivite

Degetul potrivit

Inelul adecvat pentru tine poate fi cel care se asaza perfect de degetul mijlociu de la mana dreapta. Daca ai identificat un inel extraordinar, dar care este mai potrivit pentru inelar trebuie sa ai in vedere faptul ca degetele au grosimi diverse. De asemenea, degetele de la mana dreapta sunt diferite de cele de la mana stanga.  

Pozitia conforma

Inelul nu trebuie sa cada de pe deget, dar nici sa te stranga atunci cand il porti si sa devina inconfortabil. Este bine sa iei masuri pentru identificarea dimensiunii corecte cand nu ai degetele umflate, adica poti determina marimea potrivita la mijlocul zilei, la temperatura camerei, pentru a obtine cele mai bune rezultate. 

Investitie pretioasa

Daca optezi pentru un inel desavarsit, dar care este mai mare pe degetul tau, bucuria poate pieri repede atunci cand afli ca nu poate fi redimensionat. Unele modele complexe, cu numeroase pietre nu ofera posibilitatea realizarii unor modificari pentru a nu fi alterata delicatetea designului. 
Un inel de top este o investitie de viitor care nu se va devaloriza, daca pastrezi piesa intacta si o intretii corespunzator. 

Grosimea inelelor

Inelele subtiri vor avea dimensiunea pe care o cunosti sau ai obtinut-o prin masurarea cu un snur. Un inel cu o grosime la baza considerabila poate necesita o marime mai mare decat cea pe care o ai in mod normal, tocmai pentru a nu fi resimtit prea fix pe deget. 

Ce alegere sa faci daca te regasesti intre masuri?

Cand masura degetului tau este intre marimile standard, cel mai bine este sa alegi varianta mai mare, nu pe cea mica. O masura mai mica decat dimensiunea normala nu permite ajustarea si te poti trezi in situatia in care nu vei mai scoate inelul de pe deget. Dimensiunea degetelor tale se modifica permanent in functie de momentul zilei, temperatura mediului ambiental, alimentatie, lichide ingerate si circulatia sangelui. Astfel, un inel mult prea fix in conditii ideale poate deveni un accesoriu neplacut cand mainile se umfla si chiar exercita o presiune suplimentara pe o zona cu vascularizatie fina. 

Urmarea dietelor pentru a pierde kilogramele acumulate conduce si la subtierea degetelor, un motiv in plus sa ai in vedere acest lucru atunci cand iti doresti sa achizitionezi inelul optim. 
 
 
Niciun inel nu se va potrivit perfect in orice situatie. Alegerea dimensiunii perfecte, in conditii ideale, este posibila cu respectarea sfaturilor prezentate anterior. Opteaza pentru cumpararea inelelor de cea mai buna calitate, din magazinele dedicate, accesorii versatile de zi cu zi sau piese care sa iti puna in valoare personalitatea!
 
 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre inele

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bijuterii

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0