Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum alegi un portofel de calitate pentru barbati

de Sunt Fericita la 2021-02-02
Cum alegi un portofel de calitate pentru barbati
Dintre toate accesoriile de care are nevoie un barbat, portofelul face parte din cele esentiale. Portofelul este mai mult decat un obiect util, pentru ca iti poate defini stilul vestimentar. Un model clasic, din piele, ofera un plus de eleganta, in timp ce un model sport, cu prindere prin scai, este recomandat unui barbat activ.


Te-ai plictisit de portofelul tau sau, pur si simplu, ai nevoie de unul nou, care sa-l inlocuiasca pe cel uzat? Trebuie sa alegi un model potrivit, care poate sa transmita informatii despre tine. Fiindca portmoneul nu este doar un obiect in care sa tii banii, actele sau cardurile, iti punem la dispozitie aspecte utile, pe care merita sa le iei in calcul atunci cand faci o astfel de achizitie. Iata care sunt acestea:

Tine cont de material

Primul criteriu de care trebuie sa tii cont, atunci cand alegi un portofel nou? Materialul! Un portofel de calitate este fabricat din piele, material extrem de rezistent in timp. De regula, pielea de caprioara este cea mai buna alegere pentru confectionarea unui portofel barbatesc.

Daca nu iti doresti sa folosesti portofele barbati din piele naturala, poti opta pentru piele sintetica, insa, aceasta va rezista mult mai putin. 

Atunci cand vorbim despre portofelele din piele, modul in care este vopsit materialul este la fel de important. Poti observa un portofel de calitate prin porii fini. Un portofel cu porii greu de observat se deterioreaza in timp sau se exfoliaza. De aceea, e recomandat un portofel din piele cu pori vizibili.

Gandeste-te la culoare

In zilele noastre, exista numeroase modele de portofele, intr-o gama uriasa de culori. Desigur, poti opta pentru nuantele clasice, de maro si negru, care nu se vor demoda niciodata. Un portofel maro sau negru poate fi mai usor de asortat la tinutele de zi cu zi sau la cele de ocazie.

Totusi, daca iti place sa iesi in evidenta, include in colectia de accesorii un portofel in nuante neconventionale: albastru, rosu, verde, galben sau modele cu imprimeu. Totul tine de alegerea ta!

Ia in calcul forma si sistemul de compartimentare

Cand te gandesti la un portofel, fie el pentru barbati ori pentru femei, ia in calcul forma acestuia si sistemul de compartimentare. De pilda, cele mai multe portofele barbatesti au o forma dreptunghiulara. Referitor la dimensiune, aceasta difera, in functie de sistemul de compartimentare.

Vrei un portofel barbatesc subtire, care sa incapa rapid in buzunarul jachetei sau in geanta? Mizeaza pe un portofel care se pliaza o singura data. Crezi ca ai nevoie de mai mult? Inlocuieste portmoneul care se indoaie o data cu unul care se pliaza de doua ori si are mai multe compartimente.

 

Portofelele barbatesti difera si din punctul de vedere al sistemului de inchidere. Un portofel mai mare, cu un spatiu generos de compartimentare, se poate inchide cu fermoar sau cu ajutorul unei capse. Acest tip de inchidere ofera un plus de siguranta pentru ca banii sau actele nu vor cadea din portofel.

Arunca o privire la colturile portofelului

Chiar daca ti se pare ca este un detaliu putin important, este recomandat sa verifici si colturile portofelului, inainte de a-l achizitiona. Un portmoneu de calitate va avea colturile mereu rotunjite, pentru protectia ta. Un portofel cu margini si colturi ascutite se poate agata in haine si este mai greu de pus in buzunar. Mai mult, un portofel cu colturile rotunjite este si mai rezistent.

 

Tine cont de sugestiile noastre si gaseste portofelul barbatesc ideal, adaptat stilului tau de viata si preferintelor personale.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0