Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 3 avantaje ale unui termostat inteligent

de Sunt Fericita la 2020-10-19
Top 3 avantaje ale unui termostat inteligent
Te-ai decis ca a venit timpul renovarii, ai ales un stil modern si aerisit, in care electrocasnicele vor fi discret integrate in decor, ai gasit solutii pentru televizor, pentru masina de spalat, pentru frigider. Acum a venit randul centralei termice. Ai ales un model nou si performant, stii ca ai nevoie de un termostat pentru a tine sub control functionalitatile centralei termice, si te intrebi daca e bine sa optezi pentru un termostat inteligent cu conectare wi-fi.


Esti deja obisnuit sa rezolvi multe prin intermediul aplicatiilor de pe telefon sau tableta, dar nu stii ce ti-ar aduce in plus un termostat inteligent. Hai sa descoperim impreuna care sunt cele mai importante avantaje in alegerea unui astfel de dispozitiv.

Control oriunde te-ai afla


Vremea e schimbatoare, cand ai plecat de dimineata la birou, era soare, dar pe la miezul zilei au aparut norii, si a doua jumatate a zilei se anunta friguroasa. Tot ce astepti e sa ajungi acasa si sa faci o baie fierbinte. Nimic mai simplu decat sa intri in aplicatie, sa verifici prognoza meteo, sa vezi care e temperatura externa, si sa aduci, astfel, centrala la temperatura dorita.
 
Gandeste-te acum ca poti face asta de pe o plaja insorita, si parca incepi sa intelegi de ce accesul prin internet la functiile centralei de acasa este cu adevarat un avantaj. Ziceam plaja? Pai asta poate insemna ca ati plecat cu toata familia in vacanta, si, in graba plecarii, ati uitat sa setati centrala pe modul „vacanta”. 
 
Termostatul inteligent cu conectare wi-fi va ajuta sa va bucurati si de o vacanta linistita si de o reintoarcere acasa intampinata de o aparatura in stare optima de functionare. Asadar, oriunde ai fi, pe drum, la birou, in excursie, termostatul inteligent poate fi actionat printr-o aplicatie simplu de instalat si simplu de utilizat pe orice device smart.
 
Smart, nu?

Monitorizare constanta a consumului de energie

 
Ai ales centrala termica mai ales pentru ca ai dorit sa ai control asupra consumului individual de apa si caldura, dar si de energie electrica. Nu poti si nu vrei sa limitezi timpul pe care fiecare membru al familiei tale il petrece sub dus si vrei sa-l impaci atat pe cel mai calduros membru al familiei, cat si pe cel mai friguros. Doar de aceea ti-ai luat centrala, ca sa scapi de solutiile drastice de pe vremuri pentru a avea consumul potrivit cu incaperea potrivita. 

Ei bine, aici intervine iar termostatul inteligent.

Prin aplicatiile cu care acestea vin, de regula, insotite, poti tine foarte simplu sub control consumul de energie. Pentru aceasta ai la dispozitie grafice si rapoarte de consum, delimitate pe apa calda si caldura, detaliate pe zile sau pe luni. Astfel, poti alege temperaturile potrivite pentru fiecare incapere, in functie de anotimp, de vremea de afara sau de dorintele membrilor familiei tale. Ajustarea temperaturii se poate face manual sau, pentru perioadele de timp cand lipsim de acasa, se poate programa pentru perioade mai lungi. 

Fie ca e iarna, si avem nevoie atat de apa calda, cat si de caldura, fie ca e vara si atunci caldura vine doar de la temperaturile de afara, este extrem de util sa stii ca poti controla in amanunt procesul de functionare al centralei tale termice. 

Daca doresti sa-ti transformi centrala termica intr-un aliat, si nu intr-un consumator scapat de sub control, o alegere care iti ofera toate aceste functionalitati poate fi termostatul inteligent wi-fi de la Ariston.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0