Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Solutii ieftine si rapide prin care poti schimba aspectul bucatariei tale

de Sunt Fericita la 2022-04-18
Solutii ieftine si rapide prin care poti schimba aspectul bucatariei tale
Bucataria este spatiul in care iti incepi dimineata cu o cafea si micul dejun. Fiecare zi de lucru incepe sau se incheie in bucatarie, cu familia in jur, povestindu-va planurile sau experienta traita. In week-end puteti face o traditie din a petrece timp impreuna gatind. Pentru toate aceste momente ai nevoie de o amibianta placuta. Daca proiectul unei renovari radicale a bucatariei nu este realizabil in prezent, nu-ti face griji – iti prezentam cateva solutii rapide si ieftine prin care poti imbunatati aspectul acestei camere esentiale din locuinta ta.


Nu trebuie sa inlocuiesti tot mobilierul

O mobila noua pentru bucatarie reprezinta, intr-adevar, o cheltuiala considerabila. Din fericire insa exista o multime de componente ce pot fi pastrate daca nu sunt degradate. Spre exemplu, dulapurile propriu-zise si sistemele de prindere, care nu sunt la vedere, pot ramane pe loc. Tot ce ai de facut este sa inlocuiesti fronturile de usi pentru a parea ca mobila este 100% noua. Daca au o valoare sentimentala pentru tine si nu doresti sa le inlocuiesti, cu putin efort le poti reconditiona. Cu putina indemanare si un tutorial video de urmarit pas cu pas poti curata vopseaua si apoi poti aplica un nou strat pe dulapurile de bucatarie. O investitie minima care te ajuta sa schimbi aspectul mobilei este inlocuirea manerelor – alege un model diferit radical de cel precedent si schimbarea nu va trece neobservata!

Textile noi

Perdelele si covoarele din bucatarie iti ofera cel mai simplu prilej pentru un nou inceput. Conditiile dintr-o camera in care se gateste le pot grabi deteriorarea, asadar acestea trebuie inlocuite periodic. Profita de acest moment pentru a alege un nou set de culori in ton cu starea de spirit pe care o doresti sau cu stilul de design dorit. De fiecare data cand intri in bucatarie, privirea porneste de la baza, asadar covoarele noi vor fi cu siguranta remarcate. Principiul este valabil si pentru perdele sau draperii, accesorii textile pe care lumina naturala a soarelui le pune in valoare in fiecare dimineata.

Masa si scaune

Am amintit deja ca bucataria este spatiul care te reuneste impreuna cu familia ta pentru cafea, mic dejun, pranz, cina sau o gustare intre mese. Locul in care iei masa cu cei dragi se poate deteriora in timp. In functie de materialul din care sunt confectionate, acestea pot fi chiar reconditionate. Daca alegi un set nou, tine cont de faptul ca farmecul bucatariei se schimba cu ajutorul unor scaune colorate, asadar indrazneste sa adaugi un plus de cromatica locuintei tale!

Corpuri de iluminat

Esentiala in orice casa, dar mai ales in bucatarie, este lumina naturala. Din acest motiv, ferestrele trebuie sa fie generoase, pentru a permite razelor soarelui sa aduca lumina, caldura si o stare de bine in interior. In lipsa soarelui trebuie sa te ingrijesti de un iluminat artificial corespunzator. Primul criteriu de avut in vedere este eficienta: alege corpuri de iluminat economice si inofensive pentru ochi. Consumul scazut de energie nu este doar o investitie de ordin economic, ci denota grija pe care o arati fata de resursele epuizabile ale planetei. Din fericire, gama de produse de iluminat pentru bucatarii este atat de diversa incat acopera orice buget, gust sau stil. In functie de dimensiunile camerei, alege unul sau mai multe corpuri centrale principale si cateva leduri pentru blatul de gatit. Jocurile de lumini care se pot crea, cu intensitati si chiar nuante diferite, sunt doar un bonus de design ce iti poate purta semnatura proprie.

O noua bucatarie inseamna o cheltuiala pe masura. In vechea ta bucatarie exista insa cateva elemente ce pot fi pastrate sau reconditionate. Alege sa investesti eficient, doar in produse de calitate achizitionate la un pret corect, pentru a te bucura cat mai mult timp de utilitatea lor.  

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre corpuri de iluminat

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre masa

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bucatarie

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0