Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum iti dai seama ca ai un barbat alfa langa tine

de Viorica Ghinea la 2017-12-21
Cum iti dai seama ca ai un barbat alfa langa tine
Un barbat puternic, matur, care stie ce vrea de la viata este visul oricarei femei. Acesta este barbatul alfa! Din pacate, nu toate reprezentantele sexului frumos primesc acest cadou de la viata. De multe ori intalnesti multi barbati nepotriviti si, din teama de a nu ramane singura, il accepti pe unul dintre acestia exact asa cum este. Rezultatul? Te condamni la dezamagire pe viata! Invata din randurile urmatoare cum sa iti dai seama ca ai inca de la inceput un barbat alfa langa tine!


Ce defineste un barbat alfa


Multi reprezentanti ai sexului opus incearca sa para cocosi de la inceput, asa ca putine femei reusesc sa vada dincolo de imaginea pe care acestia incearca sa si-o creeze. Din nefericire, afla mult prea tarziu pe cine au langa ele, cand deja si-au daruit inima pe tava. Din randurile de mai jos vei afla cum poti sa recunosti un barbat alfa inca de la inceput, unul pentru care merita sa lupti pentru a-l pastra in viata ta.


Barbatul alfa…

1. … este curajos. Acesta nu se lasa intimidat de orice in viata, astfel ca te simti protejata langa el.

2. … este determinat. Un astfel de reprezentant al sexului opus stie ce vrea de la viata, asa ca nu te va tine niciodata in suspans.

3. … este educat. Cu un barbat ca acesta nu iti va fi niciodata rusine atunci cand iesi in lume. Dimpotriva, te va face sa te simti mandra ca il ai langa tine.

4. … respecta femeile. Daca partenerul tau este un mascul alfa, atunci cu siguranta stie cum sa se comporte cu o femeie. Manierele lui nu vor lasa niciodata de dorit in acest sens.

5. … este constient de valoarea lui. Un astfel de barbat nu se va plange niciodata in fata ta de complexele lui, dar nici nu isi va ridica in slavi calitatile. Este constient de caracteristicile lui si incearca in permanenta sa se imbunatateasca.

6. … este muncitor. Acesta stie foarte bine ca doar muncind poti sa reusesti in viata, asa ca nu te va dezamagi niciodata atunci cand ii vei cere sa te ajute la indeplinirea anumitor activitati.

7. … este  fidel. Doar un barbat alfa nu te va insela niciodata. El nu are nevoie de mai multe femei in viata lui, pentru ca va sti sa o aprecieze pe cea care i se daruieste in totalitate.

8. … este de baza. Un astfel de reprezentant al sexului opus se va tine intotdeauna de cuvant. O promisiune care ia nastere pe buzele lui nu va ramane doar o vorba in aer, ci se va transforma in realitate.

9. … are stil. Vei recunoaste de la departare un barbat alfa dupa stilul vestimentar si dupa manierele pe care le are. Acesta inspira sex-appeal prin fiecare por al pielii lui.

10. … da dovada de generozitate. Lui ii place sa ii ajute pe cei din jur sa isi atinga visurile. Invidia si zgarcenia nu fac parte dintre caracteristicile comportamentului sau.


Partenerul tau bifeaza macar jumatate dintre aceste caracteristici? Atunci este evident ca te afli langa un barbat alfa.


Foto: pexels.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.06 din 5 - 16 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre caracteristici

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre personalitate

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0