Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa alegi o institutie financiara de incredere pentru a lua un credit

de Sunt Fericita la 2023-03-31
Cum sa alegi o institutie financiara de incredere pentru a lua un credit
Situatiile neprevazute, perioadele de renovari, achizitiile de electrocasnice necesare, dar si micile momente de rasfat precum vacantele sunt doar cateva dintre cazurile in care te poti regasi nevoit sa platesti sume mari de bani pe care economiile nu pot sa le acopere. Din fericire, in prezent ai o multime de produse financiare pentru care poti opta, precum imprumuturi rapide, descoperiri de card sau linii de credit.


Cu toate acestea, indiferent de suma de care ai nevoie, este important sa te informezi corespunzator si sa eviti sa iei decizii pripite care te pot afecta in timp pe mai multe planuri. Iata cateva considerente cheie de care ar trebui sa tii cont atunci cand alegi o institutie financiara pentru a obtine un credit:
 
Comoditatea si increderea pe care le ofera
 
Primul pas in alegerea unei institutii financiare pentru a obtine un credit este sa  te orientezi catre o entitate de incredere, care iti pune la dispozitie mai multe metode pentru a obtine un imprumut. Poti aplica aici pentru a obtine un credit nebancar, deoarece comoditatea este esentiala atunci cand ai nevoie sa obtii rapid o infuzie de capital. 
 
Asigura-te in acelasi timp ca gasesti suficiente informatii pentru a-ti forma o idee despre serviciul de relatii cu clienti al institutiei, conditiile de imprumut, istoricul companiei si experienta generala. 
 
Produsele si termenii de creditare
 
Un alt aspect caruia ar trebui sa ii acorzi o atentie deosebita atunci cand alegi o institutie financiara in vederea obtinerii unui credit sunt produsele financiare si conditiile de imprumut pe care le ofera. De exemplu, daca ai nevoie de o suma pe care intentionezi sa o rambursezi in termen scurt, un produs cu plata la salariu ar putea fi o optiune buna, iar daca trebuie sa faci o achizitie mai costisitoare, creditarea pe mai multe luni ar putea fi o varianta mai avantajoasa. 
 
Asigura-te ca stii cum sunt calculate ratele dobanzii si care sunt termenii de rambursare in functie de suma pe care vrei sa o imprumuti. Ca sa nu ai surprize mai tarziu, obtine oferte de la mai multe institutii financiare si compara-le inainte de a lua o decizie finala.
 
Conditiile de imprumut
 
Pentru a obtine un credit de la o institutie financiara va fi nevoie sa indeplinesti anumite criterii precum o varsta si un venit minim, vechime in campul muncii sau diverse taxe care trebuie achitate. Desi acestea pot fi asemanatoare de la o entitate la alta, cerintele pot deveni flexibile in anumite conditii. 
 
Cauta o institutie financiara care se potriveste profilului tau de credit si situatiei financiare actuale. Poti incepe prin verificarea informatiilor online puse la dispozitie atat de companiile bancare, cat si de cele nebancare pentru a determina in mod realist daca te poti califica pentru creditul de care ai nevoie. 
 
Serviciul de relatii cu clienti
 
Nu in ultimul rand, atunci cand optezi pentru o institutie financiara de la care sa iei un credit este esential sa te informezi care sunt metodele prin care puteti comunica dupa obtinerea infuziei de capital. Acest aspect include capacitatea de raspuns a creditorului, disponibilitatea resurselor online si usurinta de primi informatiile necesare de la serviciul de relatii cu clientii. 
 
Desi necesitatea obtinerii unui credit poate insemna adesea ca te confrunti cu o problema financiara, te poti asigura ca iei una dintre cele mai bune decizii atunci cand vine vorba de alegerea institutiei care iti va acorda imprumutul.  
 
Unele dintre cele mai importante criterii pe care ar trebui sa le iei in considerare sunt reputatia si increderea entitatii, comoditatea, dar si conditiile de imprumut pe care le ofera.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre credit

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre imprumut

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0