Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Trasaturile barbatului nascut in zodia leului

de Sunt Fericita la 2017-06-22
Trasaturile barbatului nascut in zodia leului
Zodia leului este singurul semn guvernat de Soare, iar acesta se transfera asupra personalitatii si modului de comportament al reprezentantilor acestei zodii. Asa cum leul este regele junglei, la fel se spune despre cei nascuti in zodia leului ca sunt nascuti pentru a conduce. Iata trasaturile atragatoare sau dificile ale barbatului leu...


CURAJOS. Barbatul nascut in zodia leului imprumuta multe din calitatile leului adevarat. Este curajos si nu se abtine de la a interveni atunci cand vede o nedreptate. Asta este unul din motivele pentru care barbatul leu va reusi in viata; pentru el, viata este o aventura, un drum plin de evenimente neasteptate pe care le intampina cu deschidere si curaj.

UMIL. Barbatul nascut in zodia leului are posibilitatea sa faca multe lucruri bune si marete in viata. Indiferent de culmile pe care ajunge, leul va fi intotdeauna umil, niciodata in totalitate multumit de realizarile sale si niciodata orgolios. Desi se pot afla in pozitii superioare la serviciu, de exemplu, ei vor incerca sa ii faca pe subordonati sa se simta cat mai confortabil posibil.

ROMANTIC. Leul este romantic pana in maduva oaselor. Va face toate lucrurile romantice la care te poti gandi pentru a te cuceri si asta numai pentru ca asta ii place: iti va trimite flori, felicitari sau mici atentii si te va rasfata la maxim. Daca esti intr-o relatie cu un barbat nascut in zodia leului, nu ai cum sa nu simti ca te iubeste. Si asa cum leul ofera mult, la fel doreste si el in schimb, asa ca trateaza-l cu atata dragoste cata iti ofera si el.

EGOIST. Pentru ca l-am laudat atat de mult pe barbatul nascut in zodia leului a venit momentul si pentru cateva trasaturi negative. Barbatul leu poate fi extrem de egoist, pentru ca are tendinta sa se gandeasca destul de mult la el insusi. Daca greseste o data, va incerca din nou, pentru ca nu suporta esecul. Daca il ranesti, fii sigura ca se va razbuna. Daca nu te deranjeaza ego-ul mare pe care il are, vei trai fericita alaturi de el, insa daca vei sta vreodata in calea lui...

ENTUZIAST. Putini oameni pe lume sunt atat de entuziasti ca barbatul leu. Oriunde ar merge, bucuria si entuziasmul lor va umple si contamina lumea si locurile. De cele mai multe ori, barbatul leu este inima petrecerii, iar asta se intampla deoarece nu suporta plictiseala si nici atmosfera mohorata.

AMBITIOS. Am mai spus despre leu ca este curajos si entuziast, iar aceste doua calitati, dublate de ambitie, fac din barbatul leu unul din cei mai puternici si carismatici oameni. Leul nu accepta cu usurinta nici o infrangere si va lupta din greu pentru a-si atinge scopurile. Din punct de vedere profesional, nu ii place sa stea in pozitii inferioare, astfel ca va munci din greu pentru a ajunge intr-o pozitie ierarhica ce ii va oferi provocarile de care are nevoie. Barbatul leu este un bun conducator.

SARCASTIC. Daca nu te intelegi bine cu un leu, vei afla cat de rau poate fi. Barbatul leu este cel mai sarcastic om din cati exista si, daca vrea, te poate face sa te simti lipsita de importanta. Daca il ranesti sau daca ii esti dusman, cuvintele sarcastice ale barbatului leu te vor durea mai mult decat orice alta suferinta.

EGOCENTRIST. Barbatul leu e ca o moneda cu doua fete, dar fara sa aiba dublu standard sau sa fie duplicitar. Pur si simplu, au doua fatele ale personalitatii. Uneori sunt foarte buni si altruisti cu cei din jurul sau, alteori devine foarte absorbit de propria persoana si nu se poate deschide spre ceilalti. Asta nu e neaparat un defect: este sensibil la problemele celorlalti, insa uneori are nevoie de timp numai pentru el.

Fiecare semn astrologic are calitatile lui, in functie de planeta care il guverneaza, dar exista cinci zodii care se remarca printr-o minte sclipitoare. Nativii au o gandire analitica, impresioneaza prin nivelul de cultura generala si nu pot fi pacaliti de catre cei din jur cu una, cu doua. Afla daca te numeri si tu printre cele mai inteligente zodii >>

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.18 din 5 - 77 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre leu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre barbat

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre zodia

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre nascut

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0