Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa alegi rucsacul potrivit pentru activitatile de zi cu zi

de Sunt Fericita la 2023-05-02
Cum sa alegi rucsacul potrivit pentru activitatile de zi cu zi
Esti in cautarea rucsacului perfect pentru activitatile de zi cu zi? Acesta trebuie sa fie atat practic, cat si cu un design placut si versatil. Stim ca nu este un proces usor, iar din acest motiv venim in ajutorul tau cu o serie de aspecte importante pe care sa le iei in considerare si cu sfaturi utile.


Calitate si confort

Pentru un rucsac de zi cu zi, calitatea si confortul sunt cele mai importante criterii de selectie, iar produse care sa aiba aceste calitati gasesti aici. Iti recomandam modelele cu barete pentru umeri reglabile, ergonomice si cu burete confortabil. De asemenea, corpul trebuie sa fie dintr-un material impermeabil, astfel incat lucrurile tale sa fie protejate in orice conditii.
 
Design

Asa cum am mentionat la inceputul articolului, rucsacul trebuie sa fie practic, dar si sa aiba un design atractiv. Pentru activitatile de zi cu zi este indicat sa alegi un model versatil, potrivit in majoritatea situatiilor, de la mers la serviciu la cumparaturi sau plimbari in parc. In plus, tine cont de preferintele si de stilul tau vestimentar.
 
Dimensiuni si volum

Daca rucsacul este prea mic, nu vei avea suficient loc pentru lucrurile tale si iti va fi mai greu sa scotocesti dupa ceea ce ai nevoie. In schimb, daca acesta este prea mare, te poate incurca si incetini. Incearca sa aproximezi volumul ideal, in functie de obiectele pe care obisnuiesti sa le ai cu tine zi de zi. 
 
Greutate

Pentru a fi confortabil si a nu-ti crea dureri de spate si umeri, rucsacul ar trebui sa aiba o greutate cat mai mica. Desigur, conteaza si ce obiecte vei transporta in mod uzual. Un model suficient de spatios, compartimentat eficient si din materiale impermeabile are, in general, intre 650 si 800 de grame.
 
Compartimentare

Cauti urgent cheile si nu le gasesti niciodata in timp util? De obicei, scotocesti 5 minute in rucsac dupa un pix? Astfel de situatii pot fi evitate, daca produsul ales de tine este compartimentat in conformitate cu nevoile tale. Totodata, daca trebuie sa iei cu tine laptopul sau tableta, ai nevoie de un spatiu special, captusit, care sa ofere o protectie suplimentara. 
 
Sistem de inchidere

Inchidere cu fermoar, scai, snur, catarame sau capse, ce preferi? Este important sa ai acces facil la lucrurile tale dar, in acelasi timp, acestea sa fie in siguranta: sa nu se piarda, sa nu fie afectate de ploaie sau praf si sa nu poata fi furate prea usor. Unele modele au un sistem dublu de inchidere, pentru mai multa securitate. 
 
Speram ca acum ai o idee clara despre cum arata rucsacul de zi cu zi ideal pentru tine si ce caracteristici vrei sa aiba. Daca alegi un model de calitate foarte buna, confortabil, potrivit ca dimesniuni si volum, compartimentat eficient, cu un design versatil, iti va fi folositor in numeroase situatii si te vei bucura de el mult timp din momentul achizitiei. 
 
 
 
Sursa foto: herlitz.ro

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre rucsac

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ghiozdan

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre moda

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0