- Fa ceea ce le place. Din afacerea ta obtii satisfactie personala, castig financiar si stabilitate. Daca nu-ti place ceea ce faci, acest lucru se va reflecta asupra sucecsului sau lipsei de succes (varianta din urma este cea mai probabila in conditiile date).
- Se implica foarte serios. Nu te poti astepta sa fii eficienta si sa ai succes, daca nu crezi cu adevarat in misiunea pe care ti-ai stabilit-o, in bunurile si serviciile pe care le vinzi. Prea multi antreprenori nu reusesc sa-si ia afacerile in serios, sunt distrasi si nu reusesc sa ramana motvati. Si cad si prada in fata detractorilor care nu ii iau in serios pentru ca nu lucreaza intr-o cladire mare cu multe geamuri sau nu au un punct de desfacere la strada.
- Planifica totul. Este obligatoriu sa planifici fiecare aspect al afacerii tale, pentru ca iti construiesti si obiceiuri sanatoase privind implementarea si sustinerea ei. Planificarea in afaceri este importanta pentru ca impune analizarea fiecarei situatii, cercetare si colectare de date, dar si tragerea de concluzii pe baza faptelor relevate in urma cercetarii. Planificarea in afaceri ajuta si la stabilirea obiectivelor, dar si a modului in care pot fi acestea atinse.
- Administreaza inteligent banii. Sangele fiecarei afaceri este fluxul monetar. Trebuie sa cumperi servicii, sa-ti promovezi afacerea, sa-ti repari echipamentele si sa te platesti si pe tine, pentru a putea continua sa lucrezi.
- Nu uita ca totul se invarte in jurul clientului. Nu produsele si serviciile pe care le vinzi, nu preturile pe care le impui, nu concurenta. Ci clientii conteaza. Ei sunt cei care decid daca vei urca sau te vei opri. Totul trebuie orientat spre client, de la politici, garantii, optiuni de plata, ore de functionare, prezentari, campanii publicitare si promotionale la site.
Cum sa iei un start corect in afaceri? Tot ce ai de facut, pas cu pas, gasesti aici!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
