Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Transportul rutier de marfuri. 5 avantaje principale

de Sunt Fericita la 2021-11-17
Transportul rutier de marfuri. 5 avantaje principale
Principalele modalitati de expediere a marfurilor sunt: transportul feroviar, transportul maritim, transportul aerian si transportul rutier. Cel din urma este si cel mai practicat dintre toate, mai ales pe ariile continentale ale Globului, atat la nivel national, cat si transfrontalier.


Avantajele asociate transportului rutier de marfuri sunt multiple si au legatura cu timpii de expediere, solutiile logistice la care beneficiarii au acces, nivelul de expertiza al transportatorilor etc. Iata doar 5 dintre acestea: 

1. Nivel ridicat de mobilitate 

In majoritatea cazurilor, transportatorii rutieri se pot deplasa cu usurinta chiar pana la punctul de preluare a marfurilor, iar viteza de incarcare este de multe ori una extrem de ridicata, datorita solutiilor de manipulare existente: motostivuitor, transpalet, carucioare etc aceeasi mobilitate foarte buna este sesizabila si la descarcarea marfurilor, in incinta destinatarului. 

2. Numeroase variante de tranzit 

Lista cu avantajele transportului rutier de marfuri include si posibilitatea gasirii unei rute optime, dintr-un lung sir de posibilitati. astfel, acest tip de expediere se poate adapta contextului, de un proiect la altul, prin identificarea celor mai bune variante de tranzit. Se economisesc astfel resurse importante, precum timpul sau costurile de alimentare. 

3. autovehicule adaptate nevoilor 

Transporturile de marfa pe cale rutiera sunt sinonime cu ideea de diversitate, din punct de vedere al categoriilor auto disponibile. Companiile beneficiare pot opta pentru cele mai potrivite solutii de expediere, raportandu-se la natura incarcaturii. 


O companie de transport rutier de marfa poate avea incluse in propriul parc auto furgonete, camioane si tiruri moderne, prevazute cu tehnologii ce pot facilita incarcarea unei cantitati mai mari, in acelasi spatiu. Ex: camioanele double-deck ce permit un nivel al incarcarii cu 60% mai mare, comparativ cu autovehicule ce nu dispun de acest sistem.

4. Disponibilitate garantata

Economia unei intregi planete depinde in fiecare zi de flotele auto disponibile pentru noi si noi transporturi. La orice ora din zi si din noapte, atat in tara, cat si peste granite, camioanele cu marfa realizeaza transporturi ce permit companiilor beneficiare sa isi atinga obiectivele presetate. 


Iar acest lucru este posibil datorita numarului foarte mare de autovehicule, astfel incat cererea uriasa sa poata fi abordata cu o oferta pe masura. Identificarea unui transportator disponibil reprezinta in prezent un lucru realizabil cu usurinta, indiferent de natura incarcaturii transportate. 


Mai mult decat atat, internetul le permite astazi clientilor sa identifice rapid in piata optiunile pe care le au la dispozitie, conectandu-se mult mai usor cu transportatorii. Doar cateva click-uri sunt necesare pentru a descoperi oferte de colaborare avantajoase, cu parteneri ce au experienta necesara realizarii unei expeditii de succes. 

5. Solutii rapide la probleme inopinate

In cazul in care se produce o avarie a autovehiculului utilizat, marfurile pot fi transferate rapid catre un alt camion, ce poate continua cursa pana la destinatie, cu pretul unui timp de livrare minim afectat. aplicand acelasi context pe alte tipuri de transport, se poate observa nivelul ridicat de adaptabilitate la situatii neprevazute ale operatorilor rutieri. 


Asadar, intr-o economie bazata pe putere de a livra oriunde si oricand, transporturile rutiere de marfa reprezinta o solutie rapida, flexibila si extrem de avantajoasa pentru cei care doresc sa organizeze proiecte de expeditie.

 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre avantaje

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0