Ingrediente:
- 2-3 buchetele de broccoli;
- 50 g unt;
- 1 lingura faina;
- 1 ceapa mica;
- 1 pahar smantana;
- 1 lingurita suc de lamaie;
- sare, piper
- patrunjel verde.
Broccoli se spala, se desface in buchetele si se fierbe in apa clocotita cu sare. Sosul alb se prepara rumenind ceapa si faina in uleiul incins si stingand cu zeama in care a fiert broccoli. Dupa ce se ingroasa putin se adauga smantana, sare si piper. Se aseaza buchetelele de broccoli intr-o cratita, se stropesc cu sucul de lamaie, se toarna sosul, presarand patrunjelul tocat si se pune 10 minute in cuptorul incins.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
