Ingrediente:
- 2-3 buchetele de broccoli;
- 50 g unt;
- 1 lingura faina;
- 1 ceapa mica;
- 1 pahar smantana;
- 1 lingurita suc de lamaie;
- sare, piper
- patrunjel verde.
Broccoli se spala, se desface in buchetele si se fierbe in apa clocotita cu sare. Sosul alb se prepara rumenind ceapa si faina in uleiul incins si stingand cu zeama in care a fiert broccoli. Dupa ce se ingroasa putin se adauga smantana, sare si piper. Se aseaza buchetelele de broccoli intr-o cratita, se stropesc cu sucul de lamaie, se toarna sosul, presarand patrunjelul tocat si se pune 10 minute in cuptorul incins.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu
Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.31
din 5
- 13 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!